Ποιος δεν θα ήθελε να τον ντύνει μια γυναίκα σαν τη Νεφέλη; Το μυαλό σας πάει και αλλού, αλλά δεν είμαστε εδώ για να σας λογοκρίνουμε, οπότε συνεχίζουμε στο δικό μας tempo.

Η Νεφέλη Γεωργαλά είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες fashion bloggers και θελήσαμε να της ζητήσουμε βοήθεια. Πώς διαμορφώνεται το ανδρικό στυλ, ποια είναι τα ρούχα που θα πρέπει να επιλέξουμε, πως μπορούμε να φαινόμαστε καλοντυμένοι χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία…

Μαζί με την αδερφή της Ναταλία έχουν στήσει ένα από τα πιο επιτυχημένα fashion blog της χώρας, το Twinfashion. Το πτυχίο στα οικονομικά από το St. Andrews και ένα ακόμη, στα Media & Communications στο American College of Greece, δεν στάθηκαν ικανά να την… αποπροσανατολίσουν από τη μεγάλη της αγάπη, τη μόδα!

Όταν η Νεφέλη μπαίνει στο καφέ που έχουμε ραντεβού, τα ανδρικά κεφάλια συντονίζονται και την ακολουθούν. Είναι χαμογελαστή, άνετη και  ακομπλεξάριστη. Παραγγέλνει καφέ και ξεκινάμε…

Θα ήθελα να μιλήσουμε για άντρες…

Τέλεια είναι το αγαπημένο μου θέμα !

Μπορείς να μας δώσεις μια εικόνα για το πως βλέπεις τη μόδα και την σχέση που έχουν με αυτή οι άνδρες;

Νομίζω, πως η αντρική μόδα αλλάζει διαθέσεις ραγδαία, μεταπηδάει από το ένα συναίσθημα στο άλλο βιώνοντας ακραίες καταστάσεις. Μοιάζει με έφηβο που πειραματίζεται με το στυλ του και δοκιμάζει το «είναι» του.

Ήτανε μία κατά βάση σκοτεινή -με κάποιες πολύχρωμες πινελιές- περίοδος της αντρικής μόδας,  όπως παρουσιάστηκε στις πασαρέλες της Ευρώπης. Συνένοχος των  γκρίζων καιρών και της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που βιώνουμε, θα πουν μερικοί. Οι Ευρωπαίοι σχεδιαστές αποφάσισαν να περιορίσουν τη χρωματική παλέτα τους στις αποχρώσεις του μαύρου, αλλά και του κοντινού -προσωπικού μου αγαπημένου, ίσως και παρεξηγημένου, μπλε.

Ποια είναι τα φετινά trends τόσο για το χειμώνα, όσο και για την άνοιξη (σε casual και πιο επίσημο ντύσιμο);

Στις βασικές τάσεις της σεζόν συμπεριλαμβάνονται το sport ντύσιμο, η δυναμική επιστροφή της βερμούδας, η αναγέννηση του μεσαιωνικού με μία πιο μοντέρνα πινελιά (κύριο χαρακτηριστικό τα λινά παντελόνια ως τον αστράγαλο),  με μεγάλο χαμένο το total floral… Πρέπει κάποιος να έχει την ιδιοσυγκρασία του Λάκη Γαβαλά για να μπορέσει να φορέσει και όχι να τον φορέσει, ένα λουλουδάτο σακάκι ή bomber jacket (προσωπικά, το λουλουδένιο κοστούμι στη πασαρέλα του GUCCI με ξεπερνά και ως γυναίκα και ως οντότητα), εκτός και αν σκοπεύετε να επισκεφτείτε μέρη μακρινά και άκρως τροπικά.

Το κοστούμι κάνει δυναμική επιστροφή την τρέχουσα σεζόν, αλλά στην πιο χαλαρή του μορφή, με απαλότερα υφάσματα και μακρύτερα σακάκια. Γενικότερα τα κοστούμια θα φορεθούν πολύ. Αξίζει να ποντάρετε σε αέρινες γραμμές. Επίσης, φαίνεται πως το μούσι που τόσο μας απασχόλησε τον προηγούμενο χρόνο μας αποχαιρετά και εμείς δε στεναχωριόμαστε καθόλου. Οπλιστείτε με το καθαρό σας χαμόγελο και το καθηλωτικό σας βλέμμα, και δείξτε μας τη δύναμη των πραγματικών αρσενικών που όλοι κρύβετε μέσα σας.

         

 

Ευχάριστη έκπληξη της σεζόν είναι  και επιστροφή των αγαπημένων Stan Smith. Επιλέξτε να τα φορέσετε με το τζην παντελόνι σας, ένα χαλαρό t-shirt (ξεχάστε τις στάμπες επιτέλους) και ένα σακάκι ή δερμάτινο μπουφάν.  Αποφύγετε τα φλούο χρώματα, είναι γυναικοδιώκτες ή και αντρομαγνήτες, αναλόγως σε ποιά πλευρά του γηπέδου ανήκετε.

Μπορείς να μου πείς τρόπους που μπορεί ένας άντρας να ντυθεί με στύλ χώρις να ξοδέψει μια περιουσία ;

Επικεντρωθείτε στα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας, δε χρειάζεται να ξοδέψετε μία περιουσία για να ανανεωθείτε, η αντρική μόδα πλεόν έχει ποικίλες επιλογές. Πειραματιστείτε αλλά με μέτρο,  το υπερβολικό είναι αστείο.  Λίγο το αξύριστο «δύο ημερών», λίγο το βλέμμα. τα καθαρά χέρια και οι καλοί τρόποι, έχετε επιτύχει τον σκοπό σας, όποιος και να είναι αυτός. Το παν είναι να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας και να θυμάστε πάντα πώς η κομψότητα είναι θέμα προσωπικότητας και όχι ντυσίματος.

Πόσο  σοβαρά βλέπεις τους άντρες; Θες να παντρευτείς;

Εννοείται άλλωστε είχα μέχρι τώρα δυο προτάσεις γάμου ! Απλά δεν ήθελα !

Δεν ήταν κατάλληλο το timing;

Νομίζω πως θα παντρευτώ μόνο με αυτόν που θέλω να κάνω παιδιά! Για τα προβλήματα μου έχω τον καλύτερο μου φίλο!

Κι επειδή η Νεφέλη είναι ένα από τα κορίτσια που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον, γνωρίστε την καλύτερα…