Τελικά η Λουκία Λαιμού τα κατάφερε και είναι η νέα Marilyn, αφού κέρδισε το βραβείο, The New Marilyn.

Το Provocateur στήριξε την προσπάθεια της νεαρής Ελληνίδας… και να το αποτέλεσμα!

Διαβάστε τι είχε δηλώσει δύο ημέρες πριν…

 

«No one ever told me I was pretty when I was a little girl. All little girls should be told they’re pretty, even if they aren’t» («Κανείς δεν μου είπε πως ήμουν όμορφη, όταν ήμουν μικρό κορίτσι. Σε όλα τα μικρά κορίτσια θα πρέπει να λένε πως είναι όμορφα, ακόμη και εάν δεν είναι»).

Αυτή η ατάκα της πιο sexy ξανθιάς που είδε ποτέ ο κόσμος, είναι η αγαπημένη της Λουκίας Λαιμού. Όταν τη γνωρίσαμε να χορεύει στο So You Think You Can Dance, δεν φανταστήκαμε ποτέ πως θα διεκδικούσε τον τίτλο The New Marilyn. Η κόρη του εφοπλιστή Αντώνη Λαιμού, γυμνάζεται εντατικά…

«Κάθε μέρα κάνω κάτι που να έχει σχέση με τη γυμναστική, χορός, τρέξιμο, βάρη». Και αν αυτό το σμιλεμένο κορμί πιστεύετε πως είναι αποτέλεσμα προπόνησης και σκληρής δίαιτας, έρχεται η ίδια να το διαψεύσει… «Τελευταία φορά που έφαγα σουβλάκι ήταν… χθες! Γύρο χοιρινό, από όλα, βιαστικά στο αυτοκίνητο. Μύριζε τζατζίκι όταν μπήκα σήμερα», δηλώνει γελώντας. Στο φλερτ που της κάνουν, έχει κάποιες… πικρές στιγμές να θυμάται. Και στα φανάρια των ελληνικών δρόμων γράφεται… ιστορία!

Μία από τις αξέχαστες ατάκες που της έχουν πει είναι: «Πώς πάμε προς τον Παράδεισο; Γιατί από εκεί έχεις έρθει μάλλον». Η απάντηση της ήταν ακαριαία: «Αριστερά από τα Goody’s». Στα φανάρια όμως δεν παίζει μόνο φλερτ αλλά και… χορός: «Σε ένα κόκκινο, έχουμε βγει έξω, εγώ και η φίλη μου, από το αυτοκίνητο και χορεύουμε. Και βγήκαν και άλλοι», αποκαλύπτει!

Τώρα, στα πιο σημαντικά… Μπαίνοντας και κάνοντας like και share το βίντεο της, σε αυτό το link, θα βοηθήσετε τη Λουκία να κερδίσει το διαγωνισμό! Αφού το κάνετε, δείτε και τις φωτογραφίες της!