Τα... ανέφελα ενσταντανέ της Βουλής!

Τι κάνεις όταν η συζήτηση δεν έχει ενδιαφέρον; Ρίχνεις κλεφτές ματιές σε ό,τι σου κινεί την περιέργεια... Εφημερίδα, ένα καλό βιβλίο, μια ωραία συνάδελφος.

Τα... ανέφελα ενσταντανέ της Βουλής!

Τι κάνεις όταν η συζήτηση δεν έχει ενδιαφέρον; Ρίχνεις κλεφτές ματιές σε ό,τι σου κινεί την περιέργεια... Εφημερίδα, ένα καλό βιβλίο, μια ωραία συνάδελφος.


Όταν το δευτερόλεπτο μοιάζει με ώρα. Όταν ξέρεις πως ο βουλευτής που αγορεύει δεν πρόκειται να σε πείσει για την αναγκαιότητα υποστήριξης ενός αρδευτικού έργου σε ένα χωριό που δεν ξέρεις, καν, που είναι, τι κάνεις; «Σκοτώνεις» την ώρα σου!

Σημασία έχει, που και που, να κάνεις καμιά ερώτηση, καμιά επερώτηση, λίγο να «κινείσαι», να σε βλέπει ο ψηφοφόρος αραιά και που... Πώς αλλιώς θα του ζητήσεις την ψήφο στις επόμενες εκλογές;

Να μερικές από τις δραστηριότητες εντός της Βουλής, όπως τους «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος διαβάζουν κυριακάτικες εφημερίδες σε συνεδρίαση όπου συζητήθηκαν επίκαιρες ερωτήσεις στις 9 Σεπτεμβρίου - πριν αρχίσει η «καταιγίδα» με τη Χρυσή Αυγή. Θα μου πεις, πώς διαβάζουν από τόσο μακριά... Μάλλον τις διαφημίσεις με τις προσφορές βλέπουν.

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαβάζει περιοδικό κατά τη διάρκεια συζήτησης του νομοσχεδίου για το νέο Κώδικα Δικηγόρων στις 17 Σεπτεμβρίου. Προφανώς και δεν είναι δικηγορία το κύριο επάγγελμά του! Άσε, που δεν είναι να μπλέκεις με δαύτους...

Ο κατά τα άλλα λαλίστατος, Πέτρος Τατσόπουλος διαβάζει βιβλίο ενώ γίνεται η συζήτηση για την παραπομπή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου σε εξεταστική επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ στις 15 Ιουλίου. Άλλωστε, είχε αποφασίσει από πριν τι θα ψηφίσει...

Μπορεί ο κ. Τσίπρας να βρίσκεται στο βήμα της Βουλής αλλά βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προτίμησε την. τοπική εφημερίδα από τον πρόεδρό του. Πρώτη φορά τα ακούει μήπως;

Καθαριότητα τύπου “όσα-βλέπει-πεθερά-τα-υπόλοιπα-κάτω-από-το-χαλάκι”.

Λίγη επεξεργασία θέλει και παίρνει άνετα 300 like στο Instagram. Και ας μην έχει... πατουσάκια! (tip για ανίδεους: Οι φωτογραφίες με πατούσες στο Instagram κάνουν θραύση)

“Επιστρέφω σε λίγο”. (Εξαιρετική επιλογή αυτό το κίτρινο, παρεμπιπτόντως)

Αυτό τώρα είναι ντοσιέ; Αποκλείεται πάντως να βρίσκεται στη χρυσαυγίτικη πτέρυγα!

Νάτος πάλι ο φωτογράφος – βουλευτής! Περιττό να αναφέρουμε πόσο υπερήφανος θα πρέπει να αισθάνεται ο ΓΑΠ για την αξιολόγηση όλων των τεχνολογικών μέσων από τους Έλληνες βουλευτές.

«Για να δούμε, ποιο θα χτυπήσει πρώτο;». Έχει κάνει και πατέντα με το μπλε και το κόκκινο πιαστράκι, να μην μπερδεύονται τα καλώδια. Φωτογραφία – μάθημα οργάνωσης του καλού χρήστη κινητών τηλεφώνων.

 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα