Στο άλλοτε «πράσινο κάστρο», την Κρήτη, η οικογένεια Παπανδρέου έμελλε να ζήσει άλλη μια ιδιαίτερη στιγμή ευτυχίας. Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο δεύτερος, αρραβωνιάζεται την 27χρονη Πωλίνα, που έλκει την καταγωγή της από τη Χερσόνησο.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Μάη του 2012, ενώ είναι ζευγάρι επίσημα εδώ και 3 μήνες. Πριν βιαστείτε να σκεφτείτε αν η απόφαση είναι βιαστική, θα πρέπει να σας υπενθυμίσουμε πως δεν μπορεί ένας εκπρόσωπος μιας εκ των μεγαλυτέρων πολιτικών οικογενειών της χώρας να βγαίνει με μια κοπέλα επί τρεις μήνες και να μην την έχει αποκαταστήσει. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για περήφανη Κρητικοπούλα!

Το επόμενο βήμα για το ζευγάρι έγινε χωρίς να απαιτηθεί δημοψήφισμα εντός της οικογενείας. Ο έρωτας, άλλωστε, δεν έχει τίποτε το δημοκρατικό. Δεν χρειάστηκε ούτε καν, opengov.

Και επειδή παρών θα είναι ο ειρηνιστής πολιτικός, καλό θα είναι οι καλεσμένοι να μην φέρουν… κουμπούρες και να ξεχάσουν τις μπαλωθιές! Επίσης, καλό θα ήταν ο λάτρης της κωπηλασίας πρώην πρωθυπουργός να ξεχάσει τη μετάβαση εκεί με κανό.

Οι υποψίες πως ο γιος, εγγονός και δισέγγονο πρωθυπουργών δεν μπορεί να μην…  φουντώνουν στο μυαλό των υποψιασμένων! Κρήτη, Παπανδρέου, αρραβώνας.  Λες;

Όπως και να χει, να ζήσουν ευτυχισμένα τα παιδιά και να τα καμαρώνουν οι γονείς τους!