Αν είσαι κουτσός ή στραβός, σε στέλνουν στον… Άγιο Παντελεήμονα. Αν πάλι έχεις νεύρα, συσσωρευμένη οργή, νιώθεις μίσος ή απλώς ξύπνησες στραβά και ανήκεις στον κύκλο των δημοσιοτήτων, τότε ένα πέρασμα από το πλατό του ΑΝΤ1 θα λειτουργήσει ευεργετικά.

Και να που σήμερα ήταν η σειρά του Πάνου Κάμμενου. Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ έγινε «ταύρος εν υαλοπωλείο» σε έναν «αγώνα πινγκ πονγκ» ερωτήσεων (sic) με αντίπαλο τον Αντώνη Δελλατόλα. Προσοχή! Δεν ρωτούσε ο ένας και απαντούσε άλλος. Ο ένας ρωτούσε και ο άλλος απαντούσε με ερώτηση, σε μια συζήτηση τόσο πρωτότυπη που θα μπορούσε να γίνει concept εκπομπής…

Η «ρώτα-με-να-σε-ρωτώ» φάση κάποια στιγμή κούρασε και τους δύο, με αποτέλεσμα να ακουστούν στο δεύτερο στάδιο της δοκιμασίας (του Γιώργου Παπαδάκη), που ήθελε τον Αντώνη Δελλατόλα να προσπαθεί επί 2λεπτο να ολοκληρώσει μια ερώτηση, για να συνεχιστεί η ένταση, με τον Πάνο Καμμένο να απαντά «και εσένα σε συνέλαβαν, αλλά επέστρεψες τα λεφτά πίσω και γλίτωσες».

Παρατήρηση Νο 1. Ο Δελλατόλας δεν είχε συλληφθεί.

Παρατήρηση Νο 2. Ο καβγάς ξεκίνησε από τη μήνυση Καμμένου εναντίον του Παπαχρήστου.

Κάπου εκεί, ο μυστακοφόρος παρουσιαστής-ψυχοθεραπευτής έδωσε πάσα για διαφημίσεις. Και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν!

Φυσικά και τους έχει καλομάθει όλους ο μπαρουτοκαπνισμένος παρουσιαστής… Μπαίνουν στο πλατό του, τα κάνουν όλα άνω-κάτω και φεύγουν. Δυστυχώς, αν και μοναδικός στο είδος του, κανείς τόσα χρόνια δεν έχει ιδρύσει ένα σύλλογο «Προστασίας του Γιώργου»…

Θες το πρωινό ξύπνήηα, θες πως κάποιοι κοιμούνται στραβά και ξυπνούν με νεύρα, θες το feng shui του πλατό του… Κάτι συμβαίνει εκεί και οι επιτελείς δεν έχουν δώσει ακόμη τη δέουσα σημασία για να το ανακαλύψουν.

Πάντως οι «επώνυμοι» πελάτες του Γιώργου Παπαδάκη είναι πολλοί:

Δημαράς, Κεφαλογιάννης, Κανέλλη, Σκουρλέτης, Άδωνις, Δαμανάκη είναι μόνο μερικοί, χωρίς να ξεχνάμε και την επίδειξη πολεμικών τεχνών του… φιλήσυχου και οπαδού του διαλόγου, ουμανιστή Κασιδιάρη!

ΥΓ.1: Και ο… dr Γιώργος έχει πολλές φορές τα νεύρα του.

ΥΓ.2: Βαρέα και ανθυγιεινά, κύριοι του ΑΝΤ1… Βαρέα και ανθυγιεινά θα έπρεπε να του κολλάτε!