Υπάρχουν πολλοί φωτογράφοι που προσπάθησαν να κάνουν μια μεγάλη καριέρα. Ωστόσο λίγοι τα κατάφεραν και ακόμα λιγότεροι μπόρεσαν να μπουν στις ζωές των διάσημων «μοντέλων» τους. Και ένας από αυτούς είναι ο Terry O’Neill.

Από φωτογράφος της σειράς στις αρχές της δεκαετίας του ’60, μια δουλειά του ήταν αρκετή για να τον βάλει στον κόσμο της λάμψης και του Hollywood. «Ξαφνικά βρέθηκα ανάμεσα σε διάσημους ηθοποιούς, που μέχρι τότε έβλεπα μόνο στα περιοδικά» λέει ο ίδιος και θυμάται: «Τη μία μέρα ήμουν στα γυρίσματα της νέας ταινίας του James Bond, την άλλη σε μια δεξίωση στο Λος Άντζελες και αμέσως μετά στα παρασκήνια μιας συναυλίας».

Ο O’Neill βρέθηκε από τη μία μέρα στην άλλη στη κορυφή. Οι stars τον λάτρευαν, τα περιοδικά ήθελαν τις δουλειές του, ενώ παντρεύτηκε μέχρι και τη μούσα του Fay Dunaway.

Και τώρα, που συμπληρώνει 50 χρόνια καριέρας, θεώρησε πως ήρθε η στιγμή να παρουσιάσει στον κόσμο τη ζωή του μαζί με τους διάσημους. Η έκθεσή του θα παρουσιαστεί στην Little Black Gallery στο Τσέλσι (1 Μαρτίου). Πάρε μια γεύση.