Θυμάμαι όταν ήμουν μικρότερος, πολύ μικρός, να ακούω από διάφορους κάποια περίεργα κουτσομπολιά. Όπως ότι μια κυρία δεν είχε λεφτά και αναγκάστηκε να ακολουθήσει το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου. Βέβαια μπορεί να είναι και το στόρι της ελληνικής ταινίας-κλάμα «Αμάρτησα για το παιδί μου» και να τα έχω μπερδέψει εγώ στο κεφάλι μου. Αλλά είπαμε, ήμουν μικρός.

Anyway, δεν είναι εκεί το θέμα μου. Απλά το λέω για να τονίσω τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος όταν έχει ανάγκη τα χρήματα. Τα πάντα – και ας σε δείχνουν οι άλλοι με το δάχτυλο όταν περπατάς στο δρόμο! Στο παραπάνω παράδειγμά μου, πες ότι δέχομαι, ότι η συγκεκριμένη κυρία δεν είχε μία και μέσα στην ανάγκη της βγήκε στο πεζοδρόμιο.

Αλλά αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται τα αστέρια του Hollywood να κάνουν… πεζοδρόμιο για έναν ρόλο! Ok, δεν λέω ότι βγήκαν στη Συγγρού, αλλά στην προσπάθειά τους να παίξουν σε ταινίες τα βγάζουν όλα στη φόρα. Και δεν εννοώ κουτσομπολιά.

Για παράδειγμα η Ashley Benson δήλωσε περήφανα ότι όταν πέρασε casting για τη ταινία «Spring Breakers» δεν δίστασε να μείνει μόνο με το σουτιέν της από πάνω, που μεταξύ μας δεν κρύβει και ιδιαίτερα το πλούσιο στήθος της! Και επειδή υπήρχε περίπτωση να μην τη πιστέψουμε, ανέβασε και μια φωτογραφία της από το δοκιμαστικό που έκανε πριν από κανένα χρόνο περίπου. Η αλήθεια είναι και εγώ θα της τον έδινα το ρόλο.

Αυτό, ενώ μια μέρα πιο πριν, ο Shia LaBeouf, εξίσου περήφανα, έλεγε πως για να τσιμπήσει τον ρόλο στο «Nymphomaniac» έστειλε μια φωτογραφία του πέους του στους υπεύθυνους της ταινίας (μεταξύ μας, δεν θα τον έδινα το ρόλο με αυτή τη φωτογραφία)! Βέβαια εξήγησε ότι ήταν απαίτηση της ομάδας παραγωγής, αλλά το έκανε στο τέλος.
Δηλαδή για να παίξουν σε τσόντα τι λιγότερο θα έκαναν; Τώρα βέβαια, θα μου πεις, τα «Nymphomaniac» δεν είναι τσόντα; Αν κρίνω από τα trailer έτσι μοιάζει, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Και αναρωτιέμαι: η κρίση τους έχει οδηγήσει σε αυτά τα άκρα. Όχι, γιατί τόσο η Ashley, όσο και ο Shia μια χαρά λεφτά έχουν στην άκρη – έτσι έχω ακούσει. Άρα, να υποθέσω ότι τους λείπει το ταλέντο; Δεν πειράζει, έχουν άλλα ταλέντα. Όχι και τόσο κρυφά πλέον.