Οι αστροπροβλέψεις του 2014 από την Άνιελ.

ΚΡΙΟΣ

Οι περισσότεροι από εσάς είστε έτοιμοι να κάνετε μια αλλαγή στη ζωή σας. Η καινούρια χρονιά που ξεκινάει θα είναι αρκετά καλή ,όλα όσα είχατε σκεφτεί τον περασμένο χρόνο και δεν είχατε καταφέρει να υλοποιήσετε τώρα θα τα καταφέρετε. Γενικώς η χρονιά αυτή θα είναι φορτωμένη με πολλές αλλά ευχάριστες εμπειρίες που ίσως μέχρι τα μισά της χρονιάς να τα έχετε καταφέρει όλα. Η εργατικότητα αλλά και η κοινωνικότητά σας θα σας ανοίξουν πάρα πολλές επαγγελματικές πόρτες, ενώ θα δημιουργηθούν πολλές καινούριες  ευκαιρίες. Πολύ καλά θα είναι και τα οικονομικά σας. Η Θεά τύχη είναι με το μέρος σας για όλη την χρονιά, ακόμη και αν έχετε μπλεξίματα με εφορίες και τράπεζες έως το τέλος του χρόνου θα τα έχετε όλα τακτοποιήσει. Ερωτικά τώρα είναι καιρός να σκεφτείτε πιο σοβαρά την δέσμευσή σας με το άτομο που αγαπάτε, αν πάλι είστε μόνοι υπάρχει το ενδεχόμενο σε ένα ταξίδι που θα πάτε να γνωρίσετε το άλλο σας μισό. Προσοχή στην υγεία σας λόγω άγχους και πολύ έντασης θα πρέπει να βρίσκετε χρόνο ξεκούρασης.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα τελευταία δύο χρόνια ταλαιπωρήστε πάρα πολύ, ας δούμε τι θα γίνει αυτή την νέα χρονιά. Όσοι πήρατε το μάθημά σας θα αρχίσουν να έρχονται τα καλά στην ζωή σας, οι υπόλοιποι που για κάποιο δικό σας λόγο δε θελήσατε να μάθετε, όλα τα προβλήματα θα έρθουν στην επιφάνεια για να τα λύσετε άμεσα. Όσοι από εσάς έχετε γεννηθεί το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο θα προχωρήσετε σε σαρωτικές αλλαγές στον επαγγελματικό σας τομέα, ότι κάνετε όμως θα πρέπει να το σκέφτεστε πολύ σοβαρά και όχι επιπόλαια. Θα πρέπει  επίσης να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις πιο ουσιαστικά διεισδύοντας στο βάθος των προβλημάτων – φυσικά είστε πάντα τυχερά άτομα και όλα έρχονται όπως εσείς θέλετε. Προσοχή απαιτείτε για εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο  να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές σας με τους συνεργάτες σας. Προσοχή σε ότι σας υπόσχονται – δεν είναι πάντα χρυσός ότι λάμπει. Το σημαντικό είναι ότι ο καλός Θεούλης είναι και θα είναι δίπλα σας όλο τον χρόνο για να σας βοηθάει με τα οικονομικά σας. Στον έρωτα τώρα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς πολλά φλερτ θα υπάρχουν αλλά τα περισσότερα θα είναι επιπόλαια, και καμία σχέση από αυτές που εσείς θα θέλετε δεν θα έχει την κατάληξη που εσείς θέλετε. Αν είστε σε γάμο ή σε μόνιμη σχέση θα πρέπει να είστε πιο εκδηλωτικοί με τον σύντροφό σας. Όσοι πάλι είστε μόνοι είναι πολύ πιθανόν φέτος να ανακαλύψετε τον κατάλληλο σύντροφό σας στο περιβάλλον σας. Η υγεία σας το μόνο που χρειάζεται φέτος είναι η ξεκούραση και η καλή διατροφή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ τυχερή και όμορφη η χρονιά αυτή για εσάς αγαπημένα μου Διδυμάκια, για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας πρώτα. Δεν αποκλείεται για τους περισσότερους από εσάς να παρουσιαστεί μία μοναδική ευκαιρία η οποία να είναι η μεγαλύτερη όλων των τελευταίων χρόνων. Διφωνίες θα υπάρχουν συχνά στον εργασιακό σας χώρο, αλλά με λίγη διπλωματικότητα οι καταστάσεις αυτές θα ξεπερνιούνται – μπορείτε να έχετε εμπιστοσύνη στους φίλους σας καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου και σε ότι χρειαστείτε από αυτούς. Ξεκινάτε την νέα χρονιά με πολλούς στόχους από τους οποίους θα υλοποιήσετε τους περισσότερους. Είναι φυσικά καλό κάποιος να είναι φιλόδοξος και να βάζει τον πήχη ψηλά, αλλά κάποιες φορές εσείς θα το παρακάνετε. Εύνοια θα υπάρξει αυτή την χρονιά και στα αισθηματικά σας. Υπάρχουν πολλές ενδείξεις και ελπίδες για τους αδέσμευτους που τώρα ίσως βρουν το ταίρι τους και να παντρευτούν. Δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στην υγειά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φέτος θα διακατέχεστε από μία συνεχή φοβία σε κάθε σας ενέργεια, μήπως αποτύχετε στην εργασία σας ή δεχθείτε αρνητικά σχόλια στον επαγγελματικό σας χώρο. Η νέα χρονιά όμως θα είναι αρκετά καλύτερη από την προηγούμενη. Θα σας δοθεί η δυνατότητα επίσης σε αυτή την περίοδο να μπορέσετε να βάλετε κάποιους σημαντικούς τομείς της ζωής σας σε τάξη. Κάτι που πολλές φορές χάσατε τον προηγούμενο χρόνο καθώς είχατε αρκετές απώλειες – ίσως εργασίας ή αγαπημένων προσώπων. Οι επαγγελματικές σας υποθέσεις θα έχουν πολύ καλή εξέλιξη, ενώ από το δεύτερο εξάμηνο και μετά θα καταφέρετε επιτέλους να διαμορφώσετε μια καλή κατάσταση στα επαγγελματικά σας, αλλά και να ισορροπήσετε και στα οικονομικά σας καθώς οι ευκαιρίες που θα προκύψουν θα είναι αρκετές. Το καλό είναι ότι έχετε την διάθεση και την όρεξη για καινούρια πράγματα στα επαγγελματικά σας. Στα αισθηματικά σας τώρα μία καινούρια γνωριμία που θα κάνετε θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Ο χειρότερος μήνας του χρόνου είναι ο Μάρτιος, σε αυτό τον μήνα θα καθοριστούν οριστικά οι διαπροσωπικές σας σχέσεις οι οποίες αμφιταλαντεύονταν το τελευταίο διάστημα. Η καλύτερη εποχή για εσάς είναι το καλοκαίρι για τους περισσότερος τομείς της ζωή σας. Για την υγεία σας τώρα θα πρέπει να προσέχετε το στομάχι σας – φροντίστε να βρίσκεστε σε ηρεμία και όχι άγχος.

 

ΛΕΩΝ

Πολύ καλή η φετινή χρονιά για εσάς αγαπημένα λιονταράκια μου. Έχετε ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια πάρα πολύ, ίσως κάποιες φορές τα δύσκολα ανοίγουν τον δρόμο για πολύ καλές καταστάσεις μελλοντικές. Με τις άσχημες εμπειρίες πήρατε δύναμη και είστε έτοιμοι για τα καινούρια δεδομένα. Η εύνοια θα είναι τόσο μεγάλη για εσάς που δεν θα το πιστεύετε. Θα βελτιωθούν πολλοί τομείς στην ζωή σας, αρκεί εσείς να αξιοποιήσετε σωστά όλα τα καλά που θα πάρετε. Οι τομείς που θα δεχθούν την μεγαλύτερη εύνοια θα είναι τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, ενώ σας περιμένει μεγάλη άνοδο σε όλη την χρονιά. Τώρα μπορείτε να υλοποιήσετε όλα σας τα σχέδια που είχατε στο μυαλό σας τα τελευταία δύο χρόνια. Τα δύσκολα τελειώσανε επιτέλους και δεν ξαναγυρίζουν. Εσείς καλείστε να αξιοποιήσετε σωστά όχι μόνο τις ευκαιρίες οι οποίες έρχονται, αλλά να δημιουργήσετε και καινούριες. Θα βρεθούν πολλά άτομα γύρω σας τα οποία θα προσπαθήσουν να σας πείσουν για να συνεργαστείτε, θα έλεγα να μην αποδεχθείτε καμία τέτοια πρόταση δεν θα σας βγει σε καλό. Εύνοια θα έχετε μόνο στις προσωπικές σας κινήσεις. Αισθηματικά, ένας μεγάλος έρωτας σας περιμένει για να αλλάξει εντελώς την ζωή σας και να σας ανεβάσει στα ύψη. Αν είστε σε σχέση ίσως στα μισά του καλοκαιριού να επισημοποιήσετε την σχέση αυτή. Δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα στην υγεία σας και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 2014 θα είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για εσάς, αλλά και δύσκολη συγχρόνως. Πολλές αλλαγές θα προκύψουν στα επαγγελματικά σας άλλοτε καλές άλλοτε πιεστικές. Προσοχή στα οικονομικά σας για όλη την διάρκεια του χρόνου. Αποφύγετε τις εντάσεις και τους καβγάδες στον εργασιακό σας χώρο, προσοχή σε τι και που υπογράφετε, ίσως υπάρχουν παγίδες. Τα οικονομικά σας δεν θα σας ανησυχήσουν καθώς οι υποχρεώσεις που θα έχετε θα πληρώνονται κανονικά αλλά χρήματα επιπλέον δεν θα σας περισσεύουν. Στα αισθηματικά σας τώρα θα κινηθείτε με πολύ αργές κινήσεις, αλλά και πάλι δεν σας απασχολούν τόσο έντονα καθώς σε όλη την διάρκεια του χρόνου θα σας απασχολούν έντονα τα οικονομικά σας. Προσοχή στην υγεία σας ίσως κάποιο πρόβλημα από το παρελθόν να έρθει και πάλι στην επιφάνεια, περιορίστε όσο περισσότερο μπορείτε το άγχος σας και μην αναλαμβάνετε υποχρεώσεις τρίτων οι οποίες θα σας αγχώσουν αρκετά.

 

ΖΥΓΟΣ

Με μεγάλη αισιοδοξία ξεκινάει η φετινή χρονιά, τον περισσότερο καιρό θα νιώθετε πως τα πράγματα θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο θα υπάρξουν πολλές καινούριες ευκαιρίες, αλλά δεν ευνοούνται οι συνεταιρισμοί, ακόμη και με συγγενείς. Μεγάλη εύνοια θα έχετε στα οικονομικά σας, η τσέπη σας δεν θα αδειάσει για όλη την χρονιά θα αυγατίζει συνεχώς. Δεν ευνοούνται οι βιαστικές και παρορμητικές αποφάσεις. Για εσάς που είστε μόνοι φέτος θα υπάρξουν πολλές ερωτικές προτάσεις. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί προς το τέλος του καλοκαιριού γιατί θα υπάρξουν κάποιες ξαφνικές ζήλιες και εντάσεις. Πάντως μέχρι το τέλος της χρονιάς θα υπάρξουν πάρα πολλές αλλαγές στους περισσότερους τομείς της ζωή σας. Δώστε περισσότερη σημασία την καινούρια χρονιά στην υγεία σας – ίσως χρειαστεί να κάνετε πιο συχνά τσεκ απ και προσοχή στο στομάχι σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρότι έχετε τον δύστροπο Κρόνο επάνω στο κεφάλι σας και δεν σας αφήνει να πάρετε ανάσα μέχρι με το τέλος Νοεμβρίου, τα επαγγελματικά σας θα αρχίσουν να κάνουν τα πρώτα τους δειλά βήματα. Όσοι από εσάς έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο έχετε ησυχάσει τώρα – ο Κρόνος θα ασχοληθεί με το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο. Αν χειριστείτε έξυπνα τις ευκαιρίες της χρονιάς θα δείτε πολύ καλά αποτελέσματα στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά σας. Επειδή η νέα χρονιά έχει μεγάλες απαιτήσεις και πολλές ευθύνες θα πρέπει να διατηρήσετε σε καλά επίπεδα την ψυχική σας γαλήνη και ηρεμία για να φέρετε εις πέρας όλες τις καινούριες και παλιές επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Κάποια επαγγελματικά ταξίδια που θα κάνετε θα στεφθούν με μεγάλη επιτυχία. Επειδή εσείς ξέρετε καλύτερα από τον καθένα τον οικονομικό τομέα θα έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι για να επιτύχετε τους στόχους που έχετε βάλει απαιτείται σκληρή δουλειά και προσεκτικές κινήσεις. Αν θέλετε βέβαια να αλλάξετε εργασία ή να μετακομίσετε σε άλλη πόλη τώρα μπορείτε να το κάνετε  και να έχει και μεγάλη επιτυχία. Μην ανησυχείτε και τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά σας θα έχουν μεγάλη εύνοια. Για τα αισθηματικά σας είναι λίγο αδιάφορη η χρονιά αυτή, ο τομέας της υγείας σας θα είναι αρκετά ικανοποιητικός – μόνο για προληπτικούς λόγους θα χρειαστεί να πάτε στον γιατρό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καινούρια χρονιά ξεκινάει με ανανέωση και αισιοδοξία, πολλά πράγματα θα αλλάξουν, η ζωή σας θα μπει σε καινούρια τάξη. Οι προοπτικές για τα επαγγελματικά σας και τα οικονομικά σας είναι πολύ καλές φέτος, οι περισσότερες από τις εργασίες που θα κάνετε θα στεφθούν με μεγάλη επιτυχία και καλύτερα απ’ ότι εσείς περιμένατε. Η νέα χρονιά προσφέρεται για κάποιο νέο ξεκίνημα στα επιχειρηματικά σας αγαπημένα μου Τοξοτάκια,το κλειδί της μεγάλης επιτυχίας θα βρίσκετε στην σωστή επιλογή των συνεργατών σας. Μην ακούτε μεγάλα λόγια που θα σας πούνε κάποιοι απλά και μόνο για να συνεργαστούν μαζί σας – κρατήστε μικρό καλάθι και εμπιστευτείτε μόνο τον εαυτό σας και τα άτομα που βρίσκονται δίπλα σας. Στην διάρκεια του καλοκαιριού όσοι είστε αδέσμευτοι θα υπάρξουν πολλές και καλές γνωριμίες – από εσάς θα εξαρτηθεί αν θα επιτρέψετε σε κάποια άτομα να μπουν στην ζωή σας. Η υγεία σας θα είναι αρκετά καλή χωρίς καμία ανησυχία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δύσκολα ξεκινάει η νέα χρονιά, καθώς έχετε πολλές εκκρεμότητες από το 2013, τις οποίες δεν είχατε φροντίσει να κλείσετε. Στον εργασιακό σας χώρο θα νιώσετε μία έντονη εχθρότητα, θα υπάρξουν πολλές πιέσεις από τους συνεργάτες τους ανωτέρους αλλά και τους συναδέλφους σας. Ακόμη και στην οικογένεια θα υπάρξουν εντάσεις. Για να ηρεμήσετε θα πρέπει να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητες για να προχωρήσετε πιο κάτω. Μεγάλη προσοχή απαιτείτε στα επαγγελματικά αλλά και στις συνεργασίες και στον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίσετε το ίδιο μοτίβο θα ισχύει και στα οικονομικά σας. Δώστε περισσότερη σημασία στην βοήθεια των φίλων και των ατόμων που βρίσκονται δίπλα σας. Είναι δύσκολη και κουραστική η καινούρια χρονιά, αλλά μην αμελείτε τα επαγγελματικά σας προβλήματα – έχετε πολλές και καλές ικανότητες και αξίες, καιρός να τις δείξετε. Εύνοια θα υπάρχει στα οικονομικά σας, αλλά όχι τόση όσο εσείς θέλετε. Πολλές αλλαγές θα υπάρξουν και στα αισθηματικά σας, αλλά όλες οι σχέσεις σας θα εξελιχθούν και θα κλείσουν αρμονικά χωρίς να υπάρξουν εμπόδια ή να δημιουργηθούν άλλα προβλήματα. Η υγεία σας θα είναι αρκετά καλή χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα – μην αγχώνεστε για ασήμαντα πράγματα διαφυλάξτε την προσωπική σας γαλήνη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιτέλους σιγά-σιγά βγαίνετε από το δύσκολο τούνελ που ήσασταν τα τελευταία χρόνια και η μοίρα σας φέρθηκε πολύ σκληρά. Η καινούρια χρονιά θα σας φέρει πολλές καινούριες ευκαιρίες επαγγελματικές, οικονομικές, αλλά και αισθηματικές. Ξεκινώντας με τα καλά νέα είναι πως τα οικονομικά σας θα έχουν σημαντική άνοδο και εσείς θα νιώσετε χαλάρωση και ηρεμία. Υπάρχουν και κάποιοι μήνες που επιτέλους θα μπορέσετε ακόμα και να κάνετε επενδυτικές κινήσεις. Τέλεια χρονιά από την πρώτη μέρα ξεκινάει με μεγάλη δραστηριότητα και πολλές νέες ιδέες στα επαγγελματικά σας. Τώρα μπορείτε να κάνετε ανοίγματα επαγγελματικά, τα οποία θα σας φέρουν πολλά και μόνιμα χρήματα στο συρτάρι σας. Πολλές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν και στα αισθηματικά σας που αν φανείτε προνοητικοί και υπομονετικοί και τις αξιοποιήσετε σας περιμένουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Η υγεία σας θα είναι αρκετά καλή – οι κάποιες λίγες ενοχλήσεις ίσως είναι από την πολύ δουλειά και την ανύπαρκτη ξεκούραση.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ευχάριστα ξεκινάει κα για εσάς η καινούρια χρονιά για τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά σας που προβλέπονται οι τομείς αυτοί να είναι στα ύψη. Θεαματική περίοδος θα είναι καθώς θα έχετε απρόσμενες επιτυχίες και κέρδη τα οποία θα προέλθουν από τον επαγγελματικό σας χώρο αλλά και τα αισθηματικά. Διάφορες μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τον κύκλο σας και να κάνετε γνωριμίες που μπορεί να αποδειχθούν ενδιαφέρουσες και χρήσιμές και να σας δημιουργήσουν τις κατάλληλες διασυνδέσεις για μελλοντικούς επαγγελματικούς στόχους. Πολλά οικονομικά κέρδη σας περιμένουν, ενώ η τύχη θα είναι δίπλα σας όλη την χρονιά στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας δεν θα πλήξετε καθώς πολλά καινούρια πρόσωπα θα έρθουν στην ζωή σας και θα την αλλάξουν θεαματικά. Και η υγεία σας θα είναι στα καλύτερά της καθώς κανένα πρόβλημα δεν φαίνεται για όλη την χρονιά.

Τυχερά ζώδια για το 2014: Τοξότες, Σκορπιοί, Λιοντάρια, Ιχθυές, Ταύροι, Ζυγοί και Κριοί. Οι υπόλοιποι λίγο υπομονή!

Για περισσότερα θέματα που αφορούν ζώδια μπείτε στο www.aniel.gr