Αυτός είναι ο Ρέιντζερ, κι είναι ένας γλυκός, πανέμορφος σκυλάκος. Θα ‘λεγε κανείς ένα γλυκό πανέμορφο κουτάβι, μόνο που…

Μόνο που εσύ εδώ από κάτω βλέπεις ένα κουτάβι, όμως ο Ρέιντζερ στην πραγματικότητα είναι 2 ετών. Είναι ένας… ενήλικος σκύλος! Δηλαδή θα ‘πρεπε να ‘χει αναπτυχθεί πλήρως!

Το πρόβλημα του Ρέιντζερ ονομάζεται υποφυσιακός νανισμός. Είναι σπάνιο και τον κρατάει σε διαστάσεις κουταβιού, καθώς μειώνει την παραγωγή αυξητική ορμόνης.

Δυστυχώς, η ασθένεια του Ρέιντζερ του προκαλεί κι άλλα προβλήματα, όμως η ιδιοκτήτριά του γυρίζει τους κτηνιάτρους και είναι αποφασισμένη να κάνει ο,τι μπορεί για να έχει ο σκυλάκος της μια όμορφη ζωή.

Στην αρχή η διάγνωση μιλούσε για παράσιτο, όμως δεν ήταν έτσι, και δυστυχώς η γνώση που υπάρχει για τα σκυλιά με νανισμό είναι λίγη. Ωστόσο, ο Ρέιντζερ είναι ήδη μούρη στο Instagram, έχει 96.000 ακολούθους, κι αυτό μπορεί να βοηθήσει στο να ευαισθητοποιηθεί κόσμος και να αυξηθεί η ενημέρωση και η έρευνα για τα σκυλιά με το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Εμείς του ευχόμαστε να ‘ναι καλά, και να χαίρεται τη ζωή του! Μπορεί να παραμένει κουτάβι, μα είναι σίγουρα σκέτος γλύκας!