Προσφάτως τα λέγαμε με το φιλαράκι μας το Brightside.me, κι εκείνο κάποια στιγμή άρχισε να μας λέει για την ψυχανάλυση και το πόσα πράγματα μπορεί να μας πει για τον εαυτό μας μέσα από μόνο μια εικόνα. Γελάσαμε. Το έκανε. Έπιασε!

Οπότε ήρθαμε να κάνουμε το ίδιο σ’ εσένα. Ψήνεσαι να σου κάνουμε ψυχανάλυση; Λοιπόν, κοίτα την παρακάτω εικόνα και πες μας: Ποιο είναι το πρώτο ζώο που πρόσεξες;

Αν είδες πρώτα…

…Τον Πάνθηρα, νιώθεις ότι χάνεις τη σύνδεσή σου με τους γνωστούς, τους φίλους, την οικογένεια ή το δεσμό σου. Το πας για μοναξιές, άμα δεν σε ψήνει ξεκίνα να κυνηγάς την επικοινωνία με το κοντινό σου περιβάλλον.

…Τα Λιοντάρια, τότε είσαι ένας αλλά λέων! Ηγετική μούρη. Πατερφαμίλιας ή μάνα του λόχου, αρχηγός στην παρέα, γενικά τύπος ανθρώπου που παίρνει πρωτοβουλίες και φορτώνεται βάρη. Φτάνει να μην το παρακάνεις ρε άνθρωπε, χαλάρωσε και λίγο.

…Τις Ζέβρες, τότε είσαι μάλλον αρρωστοφοβικός! Τρέμεις για την υγεία σου και την υγεία των συγγενών και φίλων σου. Και καλά κάνεις, αλλά κουλ! Μην ξεχνάς, μπορεί να πάθει η υγεία σου και απ’ το άγχος. Προσπάθησε να ηρεμήσεις.

…Τις Καμηλοπαρδάλεις, τότε σ’ απασχολεί πολύ η δουλειά σου κι έχεις οικονομικές ανησυχίες. Μη σκας μωρέ! Ντάξει, τα οικονομικά είναι σημαντικά αλλά ξέρεις, δεν φέρνει και την ευτυχία στο χρήμα. Εσύ να ‘σαι καλά!

…Τον Παπαγάλο, τότε σ’ έχει φάει το ίντερνετ, το μέσεντζερ, κι έχεις χάσει λιγάκι την επικοινωνία με κόσμο πρόσωπο με πρόσωπο. Ποτέ δεν είναι αργά, βγες έξω και δες κόσμο.

…Τα Άλλα Πουλιά, τότε νιώθεις την ανάγκη να μοιραστείς πράγματα και φοβάσαι πως οι άλλοι θα αδιαφορήσουν. Μη φοβάσαι! Ένας καλός φίλος, μια καλή σχέση ή η οικογένειά σου, ποτέ δεν θ’ αδιαφορήσουν για κάτι που θες να μοιραστείς.