Οι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα. Έτσι δε λένε; Ε, λοιπόν, αν αυτό ισχύει, τότε ο Τζέικ, ένας σκυλάκος που περνάει μεγάλο ζόρι αφού έχασε και τα δύο μάτια του με αποτέλεσμα να μη βλέπει καθόλου πια, έχει την καλύτερη φίλη του κόσμου! Την Άντι.

Οι ιδιοκτήτες του Τζέικ, όπως μας πληροφόρησε το δικό μας φιλαράκι, το Boredpanda.com, υιοθέτησαν την Άντι όταν πέθανε ο προηγούμενος σκύλος που είχαν – το προηγούμενο φιλαράκι του Τζέικ. Βλέπεις, ο κακόμοιρος ο σκυλάκος πέρασε μεγάλο ζόρι. Η ασθένειά του τού έφερνε πολύ πόνο, και τ’ αφεντικά του έπρεπε να αποφασίσουν αν θα του κάνουν ευθανασία, ή θα του αφαιρέσει ο γιατρός χειρουργικά τα μάτια. Φυσικά διάλεξαν το δεύτερο.

Όταν ο Τζέικ έμεινε χωρίς μάτια αλλά και χωρίς πόνο, έγινε αισιόδοξος. Και σ’ αυτό τον βοήθησε πολύ η νέα του φίλη. Της φόρεσαν ένα κουδουνάκι για να την καταλαβαίνει, μέχρι που έμαθε να την καταλαβαίνει απ’ τη μυρωδιά και τους ήχους της. Κι έτσι γεννήθηκε μια μεγάλη αγαπησιάρικη φιλία!

Τα δυο σκυλάκια είναι αχώριστα, περνάνε τέλεια μαζί και δείχνουν το καλύτερο παράδειγμα για το πώς το κάθε πρόβλημα μπορεί να λυθεί μέσα απ’ τη συντροφικότητα. Ο Τζέικ είναι πια ένας χαρούμενος σκύλος, κι η Άντι εξίσου χαρούμενη που τον έχει μαζί της!

Για δες τους!