Τέξας. Η Πέιτον Ντάνκγουορθ είναι μια μαθήτρια λυκείου (που μας γνώρισε το αγαπητό Boredpanda.com). Είναι μια μαθήτρια λυκείου που έχει ένα κατοικίδιο. Είναι μια μικρή μαθήτρια λυκείου με δικό της… γαϊδουράκι!

Αυτό βέβαια δεν είναι παράξενο στο Τέξας που είναι γεμάτο αυλές και άλογα, αλλά η Πέιτον είναι μεγάλο αλάνι γιατί δεν υιοθέτησε απλώς το Τζάκ, το γαϊδουράκι της. Τον έσωσε κιόλας!

Ο μικρούλης ήταν σε χάλια κατάσταση. Τον βρήκε ένας φίλος της όταν έκανε ιππασία, αλλά δεν μπορούσε να τον κρατήσει (η μάνα του τρελάθηκε στην ιδέα!). Είπε λοιπόν ο φίλος στην Πέιτον: “Μήπως τον θες;”. Κι η Πέιτον του λέει: “Φυσικά!”. Και κάπως έτσι, ο μικρούλης σώθηκε.

“Το πιο δύσκολο, ήταν το πρώτο βράδυ. Φοβόταν, δεν έτρωγε ο,τι του δίναμε και δεν ήθελε να πάει στην τουαλέτα” λέει η Πέιτον. Όμως από κείνη τη στιγμή και μετά, όλα άρχισαν σιγά σιγά να αλλάζουν.

Ο Τζακ άρχισε να καταλαβαίνει πως σ’ αυτό το σπίτι τον αγαπάνε…

…και να πίνει γάλα απ’ τα μπιμπερό που του δίνανε!

Έτσι, ο μικρός γάιδαρος βρήκε ένα σπίτι γεμάτο αγάπη και ζεστασιά. Κάπου που τον βλέπουν σαν ένα όμορφο γλυκό ζωάκι, κι όχι σαν ένα αναλώσιμο υποζύγιο.

Κι η Πέιτον είδε να μπαίνει στη ζωή της ένα πραγματικά γλυκό κι αγαπησιάρικο ζωάκι. Να τον χαίρεσαι μικρή!