Πόσες φορές έχει τύχει να ταξιδεύω στο εξωτερικό και να μην ξέρω τι θα με περιμένει εκεί. Μέχρι πριν λίγα χρόνια, για να είχε κανείς σύνδεση εκτός Ελλάδος, έπρεπε να κανονίζει από πριν με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας που ήταν πελάτης, να του δώσουν Megabytes και χρόνο ομιλίας επιπλέον του προγράμματός του.

Πλέον κάτι τέτοιο δεν ισχύει, τουλάχιστον στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μιας και το roaming είναι δωρεάν στους συνδρομητές. Με απλά λόγια, μπορώ και κάνω χρήση του προγράμματός μου σαν να ήμουν στην Ελλάδα, ενώ με την υπηρεσία COSMOTE My Internet μπορώ να σερφάρω και να έλεγχο ανά πάσα στιγμή τα διαθέσιμα MB μου για να μην τελειώσουν ή για να αγοράσω επιπλέον. Έτσι έχω το κεφάλι μου ήσυχο. 

Τι γίνεται όμως όταν δεν πάω σε κάποια από αυτές τις χώρες; Πώς ξέρω αν η εταιρία υποστηρίζει το δίκτυο της χώρας που πρόκειται να ταξιδέψω. Υπό κανονικές συνθήκες, το φυσικό είναι να έπαιρνα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση της COSMOTE για να μου πει τι ισχύει για την συγκεκριμένη χώρα. Όμως δεν το κάνω! Δεν χρειάζεται.

 

Ξέρω πια, ότι η COSMOTE συνεργάζεται με πάνω από 450 δίκτυα παγκοσμίως, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιαγωγής και στις πέντε ηπείρους. Με το COSMOTE Travel Pass, μπορώ να χρησιμοποιώ το πρόγραμμά που έχω στην Ελλάδα σε πολλές του κόσμου, με μία επιπλέον ημερήσια χρέωση. Επίσης αν δεν θέλω να ξεφύγω στα MB έχω την υπηρεσία Roaming Data Limit κι έχω βάλει ταβάνι στην χρήση δεδομένων στο εξωτερικό.

Kαι να σου πω και κάτι; Έχω Roaming. Κάτι που σημαίνει ότι έχω κανονικά την σύνδεση μου και δεν με νοιάζει τίποτα. Όπως δεν θα έπρεπε να νοιάζει και κανέναν ταξιδιώτη που θέλει να εξερευνήσει όλες τις γωνιές του κόσμου.

Αν θες κι εσύ να δεις από κοντά την ”άκρη του κόσμου” που μόνο ο Τσακ Νόρις την ξέρει (LOL) μπορείς να πάρεις μέρος στον πρωτότυπο διαγωνισμό της COSMOTE, από τις 05 Οκτωβρίου μέχρι τις 25 Οκτωβρίου που τέσσερις τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να πάνε μαζί με ένα ακόμα άτομο της επιλογής τους, σε τέσσερις απίθανους προορισμούς στην άκρη του κόσμου!

Θες να μάθεις τους προορισμούς; 

Οι νικητές λοιπόν, θα βρεθούν στο Vestrahorn – στo νοτιοανατολικό κομμάτι της Ισλανδίας, σε μια αυθεντική αμερικανική επαρχιακή πόλη της Οκλαχόμα των ΗΠΑ, σε ένα βουνό της δυτικής ακτής της Ιρλανδίας και στην πυκνή ζούγκλα του εθνικού πάρκου Horton Plains, στην Σρι Λάνκα.

Φυσικά ακόμα και στην άκρη του κόσμου, θα έχουν μαζί τα κινητά τους και πρόσβαση στα Social Media κανονικότατα και εννοείται θα μοιράζονται μαζί μας τις εμπειρίες τους από το ταξίδι για να ζηλεύουμε όλοι εμείς που θα είμαστε σπίτι εκείνη την ώρα… Φυσικά όλο αυτό γίνεται πραγματικότητα με τις δυνατότητες των υπηρεσιών Roaming της COSMOTE.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα ταξίδια, αλλά και τους όρους συμμετοχής στην ενέργεια μπορείτε να μπείτε εδώ

Το Roaming ως την άκρη του κόσμου είναι πλέον ΓΕΓΟΝΟΣ