Το αίμα μας, δεν είναι γαλάζιο! Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορούμε εύκολα να το πάρουμε και ακόμη πιο εύκολα να το μοιραστούμε με άλλους ανθρώπους, δείχνοντας το δρόμο για τη συνέχιση της ζωής. Μιας ζωής, που πολλές φορές σώζεται στο δεκάλεπτο εκείνο που θα καθίσεις αναπαυτικά σε μια καρέκλα, θα πάρεις βαθιά ανάσα και θα μπορέσεις να δεις το αίμα σου να ταξιδεύει σε ένα σωληνάριο για να περάσει σε κάποιον άλλον. Σε κάποιον, που θα τον κάνει να ξανατρέξει, να κάνει πάλι έρωτα, να μεγαλώσει και να γεράσει.

Η ομάδα του Bloode είναι εδώ, νέα και ωραία γεμάτη όρεξη να κοκκινήσει τις καρδιές μας με την ελπίδα, ότι κάποια στιγμή ο τόπος αυτός, μπορεί να μην είναι αυτάρκης σε πολλά, το αίμα όμως στις δύσκολες ώρες, δεν θα του λείπει…

Η Ναταλία, ο Παναγιώτης και ο Αλέξανδρος, από αρκετά μικροί αποφάσισαν ότι το θέμα της αιμοδοσίας στην Ελλάδα τους αφορά, γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Δεν γίνεται άλλο οι άνθρωποι να ψάχνουν το αίμα που σε αφθονία κυλά μέσα μας και που δεν έχουμε εκπαιδευτεί να μοιραζόμαστε χωρίς κανένα κόστος. Ίδρυσαν το Blodde, με  στόχο την αύξηση του ποσοστού των εθελοντών αιμοδοτών στη χώρα μας, που θα καλύψει τις ανάγκες για αίμα, κάτι που θα συμβεί με την ενημέρωση και την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Πήγαμε, είδαμε και μιλήσαμε με τη Ναταλία η οποία μας εξήγησε όσα οραματίζεται για το προσωπικό της στοίχημα, που θέλει να γίνει ομαδικό. Αρκετοί άνθρωποι περίμεναν να δώσουν αίμα, ενώ εμείς μιλάγαμε και κάναμε κατάχρηση των χυμών και των φρυγανιών τους.

Τσέκαρε το βίντεο, που μέσα σε λίγα λεπτά θα καλύψει όλες τις απορίες σου και σκέψου πως το αίμα σου είναι σημαντικό, μόνο όταν το δωρίζεις…