Όταν ξεκινάει δεν θες να το πιστέψεις.

Όταν ξεκινάει είσαι μόνο εσύ, ο καθρέφτης σου ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΛΥΠΑΤΑΙ.

Μπορεί να φταίει το άγχος, μπορεί να φταίει η κληρονομικότητα, αλλά όχι, ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΤΑΕΙ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΌ ΤΙΣ 10 ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ.

Όλοι οι άντρες δεν αντέχουμε την ιδέα ότι μπορεί να χάσουμε την πλούσια κόμη μας και να αρχίζουμε να μοιάζουμε με τον καθηγητή που δουλεύαμε στο Λύκειο.

Ωστόσο, όταν αρχίζει να συμβαίνει, καλό είναι να μην τα παρατάμε και να τσεκάρουμε τις διαθέσιμες λύσεις που δόξα τω Θεώ πλέον είναι πολλές.

Για αρχή, λοιπόν, τσέκαρε τις κλασικές σκέψεις που κάνουμε ΟΛΟΙ όταν αρχίζουμε να βλέπουμε τις τρίχες να αραιώνουν και στο τέλος δες και τι μπορείς να κάνεις γι’ αυτό.

Έτσι, να ηρεμήσεις λίγο ρε παιδί μου.

1.

2.


3.


4.


5.


6.


7.


8.


9.


10.

Αν λοιπόν η τριχόπτωση σου ‘χει χτυπήσει την πόρτα, μην αγχώνεσαι και άκου τι θα κάνεις. Αρχικά από την FREZYDERM, κυκλοφορεί το Ηair Force Shampoo Men που αντιμετωπίζει την ανδρική τριχόπτωση, την αραίωση και την αλωπεκία (φαλάκρα). Ω ναι, ενισχύει την ανάπτυξη της τρίχας κατά 110% και αυτό το λένε οι έρευνες και όχι εμείς. Μετά χρησιμοποιείς το Ηair Force Shampoo Men που αντιμετωπίζει την ανδρική τριχόπτωση και το Hair Force Monodoses Day/Night για συμπλήρωμα που δυναμώνει τη ρίζα. Και τέλος, με 2 Hair Force Caps την ημέρα, μετά το φαγητό ενισχύεται και η τόνωση της τρίχας, καθώς περιέχει θρεπτικά συστατικά που δυστυχώς η καθημερινή διατροφή μας, γρήγορη και πρόχειρη, δεν τα έχει.