Παγκόσμια ημέρα Τεχνών του Δρόμου, είναι πάντα το τελευταίο Σάββατο του Οκτώβρη, εκεί που αλλάζει η ώρα και μας σπάει τα νεύρα. Γιατί ναι μεν κερδίζουμε μια υπερπολίτιμη ώρα ύπνου, νυχτώνει όμως από τις πέντε να πάρει η ευχή. Ο στόχος της ημέρας αυτής, είναι στα αλήθεια σπουδαίος! Αφορά όλους εκείνους του ταλαντούχους ανθρώπους, που έχουν ανάγκη να επικοινωνήσουν την Τέχνη τους σε έναν φυσικό χώρο. Έτσι, μπορούν να δώσουν και να πάρουν ενέργεια, από τις τυχαίες συναντήσεις τους με το κοινό.

Είναι πραγματικά μικρά θαύματα αυτά που συμβαίνουν εκεί έξω! Οι άνθρωποι αυτοί, χορεύουν, τραγουδούν, ζωγραφίζουν και παίζουν μουσική. Αποτυπώνουν την ψυχή τους, αποσκοπώντας σε ένα μας χειροκρότημα και λίγα κέρματα στο καπέλο τους.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι ανώνυμοι που έγιναν υπερβολικά επώνυμοι. Στο παρακάτω βίντεο, σου δείχνουμε πως μερικοί διάσημοι έκαναν τα πρώτα τους βήματα στους δρόμους, βγάζοντας το καπέλο τους στους περαστικούς. Επίσης, πως μερικοί όντας πασίγνωστοι τραγούδησαν με πλανόδιους καλλιτέχνες, κάνοντας τους να χάσουν τη μιλιά τους.

Απόλαυσε τους και δώσε λίγο περισσότερο χρόνο, σε όλους αυτούς που απλόχερα σου δείχνουν το ταλέντο τους.