Έχεις συναρμολογήσει ποτέ κανένα έπιπλο από τα IKEA; Αν το έχεις κάνει, ξέρεις πολύ καλά ότι ακόμη και η πιο μικρή μπούρδα μπορεί να σε παιδέψει για αρκετές ώρες και να σε φέρει ένα βήμα πριν από τον νευρικό κλονισμό! Μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να το κάνει υπό την επήρεια διάφορων ναρκωτικών ουσιών; Αν μαντεύεις ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, είμαστε εδώ για να σε πληροφορήσουμε ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω που το κάνουν και μάλιστα το ανεβάζουν στο YouTube για να πάρεις κι εσυ μια γεύση. Για τσέκαρε το τρέιλερ και θα καταλάβεις…

 
Πώς σου φάνηκε; 

Όλη η φάση ξεκίνησε όταν το ζευγάρι που είδες θέλησε να πάει τη σχέση του ένα βήμα μπροστά και αντί να παντρευτεί επέλεξε να πάει βόλτα στα IKEA. Όλοι ξέρουμε πως αυτό είναι πολύ σημαντικότερο βήμα από κάθε σύμβαση με το κράτος ή την εκκλησία. Όταν λοιπόν προσπάθησαν να ολοκληρώσουν την κατασκευή, θεώρησαν λογικό για κάποιο λόγο, να το δοκιμάσουν και υπό την επήρεια ναρκωτικών. Κάπως έτσι έφιαξαν αυτό το βίντεο με τους ίδιους να παίρνουν LSD.

 

Κλασμένοι εντελώς, κατάφεραν να φτιάξουν μια συρταριέρα σε μόλις 4 ώρες. Κανονικά η ίδια κατασκευή θα τους έπαιρνε περίπου ένα μισάωρο. Όχι κι άσχημα. Οι ίδιοι το βλέπουν σαν κοινωνικό πείραμα και η αλήθεια είναι πως αυτό δεν απέχει από την πραγματικότητα.

Η ιδέα τους φαίνεται πως παρακίνησε και άλλους καμένους, αφού στο επόμενο επεισόδιο είδαμε έναν φίλο τους να καταπίνει μανιτάρια για να προσπαθήσει να στήσει ένα έπιπλο. Δεν είχε και τόσο μεγάλη επιτυχία αυτός, οφείλουμε να το ομολογήσουμε…

 

Το κανάλι τους ονομάζεται Hikea Productions για ευνόητους λόγους, και έχει μαζέψει εκατομμύρια χτυπήματα. Η επόμενη πρόκληση γι’ αυτούς πλέον, είναι να βρουν κόσμο που να θέλει να συμμετάσχει στα “κοινωνικά πειράματα” τους.

Ψήνεσαιwink