Μάγκες δεν ξέρω ποιος θα τα διαβάσει αυτά που γράφω αλλά ρε παιδιά δώστε λίγη βάση γιατί κι εμείς αθρώποι είμαστε και παλεύουμε να βγάνουμε το ψωμάκι μας δηλαδή. Ακούστε τι παίζει. Διάβασα χθες αυτήνανε την είδηση που λέει με τα πολλά ότι η Αλβανία είναι ένας από τους 5 μεγαλύτερους χασισοπαραγωγούς σε όλη τη γη και τρελάθηκα. Σόρι αλλά έχετε ιδέα τι πουλάνε οι Αλβανοί; Ρε κατουρημένη αμμωνία είναι αυτό το πράμα σας λέω που του πετάνε και λίγο χώμα πάνω για να είναι πιο βαρύ.

Εμείς εδώ στην Ελλάδα έχουμε το καλύτερο σταφ κύριοι. Το αλβανικό εμείς το αγοράζουμε για να το δίνουμε στα καναρίνια να κελαηδάνε πιο δυνατά κι αυτά το φτύνουνε και κάνουν απεργία πείνας για να μην ξαναφάνε αυτή την αηδία και μπετώσουνε. Εδώ στα Φιλιατρά το αλβανικό δεν το βάζουμε ούτε για να μπολιάσουμε τα δικά μας. Άσε ρε μην κολλήσουν τίποτα τα φυτά μας και δεν έχουμε μετά να στείλουμε. Όλη η Ελλάδα εμάς περιμένει για την πιει και σκάνε οι Αλβανοί και το πουλάνε στη μισή τιμή και το πίνουνε οι μαλάκες και πάνε μετά και ψηφίζουνε και γνωστά τα αποτελέσματα. 

Η δουλειά σας ποια είναι κύριοι; Να κόβετε πρόστιμα στις κουφάλες που χαλάνε τον ανταγωνισμό δεν είναι; Δε βλέπετε τι συμβαίνει εδώ; Ήμασταν οι μάγκες εμείς παλιά και τώρα μας χαλάνε τις δουλειές χρησιμοποιώντας ΑΘΕΜΙΤΑ μέσα. Ακούτε κύριοι; ΑΘΕΜΙΤΑ! Κάντε επιτέλους τη δουλειά σας.

Τέσπα, εγώ σας στέλνω αυτή την επιστολή για να τα πούμε δυο λογάκια γιατί δε σας κόβω να κάνετε και κανένανε σοβαρό έλεγχο και όλο εμείς την πληρώνουμε να πούμε οι μεροκαματιάρηδες οι Έλληνες που προσπαθούμε να δώσουμε καθαρό χορταράκι στον λαό να μην πίνει τα κάτουρα τα αλβανικά.

Λοιπόν, ακούστε πώς έχουν τα πράματα. Εμείς εδώ τα έχουμε βρει με τους σερίφηδες, τους δίνουμε να πιουν μια μπύρα (εννοείται εκτός υπηρεσίας το σεβόμαστε εμείς το καθήκον του ανθρώπου) και μας αφήνουνε να κάνουμε τη δουλίτσα μας όμορφα κι ωραία. Άσε που αν δουν και κανέναν να μας χαλάει τη δουλειά τον μαζεύουνε και συνεχίζουμε χωρίς να μας ενοχλεί κανένας. Φυτεύουμε τον Μάρτη τα δεντράκια μας, παίρνουμε και 6-7 παιδιά από τη Φαρακλάδα να μας βοηθήσουν, δίνουμε και μεροκάματο και τον Οκτώβρη που το μαζεύουμε τσιμπάνε και το μερτικό τους να έχουν να χαλαρώσουν στο μπαλκονάκι τους με την παρέα τους. Προσφέρουμε στην τοπική οικονομία ή δεν προσφέρουμε; Προσφέρουμε! Γιατί χτυπάτε τους αθρώπους που δίνουνε ψωμάκι στον κόσμο; 

Πρέπει άμεσα να κάνετε κάτι για να μην μπορούν οι Αλβανοί να περάσουν στη χώρα μας τον μπάφο τους. Μην κάνετε καμιά μαλακία μόνο και νομιμοποιήσετε την κάνναβη, γιατί θα μπούμε μέσα και θα μας τα τρώει το κράτος με τους ΦΠΑδες και δε θα μπορούμε να πουλάμε και κακή ποιότητα. Άσε που μετά δε θα μπορούμε να βάλουμε ό,τι τιμή γουστάρουμε και θα είμαστε υποχρεωμένοι να καλλιεργούμε το χόρτο μόνο με βιολογικό τρόπο. 

Το άλλο πού το πάτε; Το χορταράκι έχει και θεραπευτικές ιδιότητες. Τι θέλετε ρε τσογλάνια να το νομιμοποιήσετε και να αρχίσουν να χάνουν και λεφτά οι φαρμακοβιομηχανίες μας που ταΐζουν τον κοσμάκη και μετά ο κοσμάκης να μην έχει δουλειές και να αράζει σπίτι να την πίνει όλη μερα; Ναι, βασικά αυτό δεν είναι πολύ κακό. Μπερδεύτηκα. Γάμα το.

Μετά είναι και οι πολιτικοί μας οι άγιοι αυτοί αθρώποι που μας βοηθούνε σε ό,τι χρειαζόμαστε. Ξέρετε πόσες προεκλογικές εκστρατείες φτιάχτηκαν χάρη στα μπαφόφραγκά μας; Και καλά εδώ στη Μεσσηνία δεν το πολυφωνάζουνε. Για πηγαίνετε μια βόλτα από την Κρήτη να δείτε που βγαίνουνε με ντουντούκα και το λένε και το διαλαλούνε περήφανα και όλοι τους ξέρουνε αλλά πώς το καταφέρνουνε ρε παιδί μου και δεν φτάνουνε ποτέ τα νέα στην Αθήνα. 

Και είναι όλη η Ελλάδα που έχει καλό χορταράκι ε. Και στην Ήπειρο, και στην Πελοπόνησσο και στα Δωδεκάνησα, και στη Βόρεια Ελλάδα. 

Αυτά είχα να πω κύριοι, επιτέλους κάντε αυτό για το οποίο σας ψηφίσαμε (χαχαχαχα) και μη διανοηθείτε να νομιμοποιήσετε τη φούντα γιατι θα έχουμε άλλα.