Οι Λίμνες Μαμούθ στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ αποτελούν έναν αγαπημένο τόπο προορισμού για τους φυσιολάτρες τόσο κατά τους χειμερινούς μήνες, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει διάφορα χειμερινά σπορ, όσο και τους αντίστοιχους θερινούς με τις απέραντες εκτάσεις να προσφέρονται για κάθε είδους δραστηριότητα.

Ανάμεσα σε αυτούς που τις επιλέγουν για τις εξορμήσεις τους είναι και ο Τζέρεμι και η παρέα του.

Από τους τύπους εκείνους που φροντίζουν να ρουφάνε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς τους, δεν χάνουν την ευκαιρία να ξεχύνονται στις καταπράσινες εκτάσεις της περιοχής πάνω στα ποδήλατά τους και να επιχειρούν παράτολμες καταβάσεις από μονοπάτια που κόβουν την ανάσα. 

Άπαντες πάνω στα mountain bikes τους, εκτός από τον Τζέρεμι.

Ως άτομο με κινητικά προβλήματα, ο αεικίνητος Τζέρεμι χρησιμοποιεί ένα ειδικά διαμορφωμένο τρίκυκλο. Ρίχνοντας μια ματιά στο παραπάνω βίντεο, δεν θα δυσκολευτείτε να καταλάβετε πως όση δύναμη του έχει στερηθεί στα πόδια, άλλη τόση διαθέτει στα χέρια και πολλαπλάσια ακόμη στη ψυχή.

Κι αν η στάση του αυτή σας φαίνεται υπερβατική, καλό θα είναι να γνωρίζετε πως ο Τζέρεμι δεν σταματά μόνο στις ποδηλατικές του περιπέτειες και πολύ συχνά δοκιμάζει τις αντοχές του στην αναρρίχηση, το σκι, την κωπηλασία, το σέρφινγκ… 

Μια γρήγορη ματιά στο site του θα σας κάνει να καταλάβετε πως η θέληση για ζωή και η άρνηση της παραίτησης, είναι στοιχεία που κυριαρχούν στην προσωπικότητα του και -γιατί όχι- στέκονται εκεί ως φάρος για όλους εμάς τους υπόλοιπους που συχνά δεν δίνουμε την σημασία που πρέπει στα αυτονόητα και τα δεδομένα.