Όταν η δύναμη της αγάπης συνδυάζεται με τη δυναμική του διαδικτύου, όμορφα πράγματα μπορούν να συμβούν. Ας πάρουμε για παράδειγμα την περίπτωση της Κάλα και της Κέιρα, δύο γλυκύτατων σκυλιών τα οποία φιλοξενούνταν σε καταφύγιο ζώων στις ΗΠΑ και βρισκόντουσαν ένα βήμα πριν την υποβολή σε ευθανασία.

Οι δύο όμορφες κυρίες, όμως, είχαν διαφορετική άποψη για το μέλλον τους και αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Τι έκαναν; Πόζαραν κάπως έτσι στην παρακάτω φωτογραφία…

Η αγκαλιά τους, όπως αποτυπώθηκε στο τρυφερό φωτογραφικό στιγμιότυπο, κυκλοφόρησε στο Facebook και μετά από δύο ώρες και έξι λεπτά βρέθηκε μια ανάδοχη οικογένεια η οποία τις φιλοξένησε, σώζοντάς τες ταυτόχρονα από την επερχόμενη θανάτωση.

Η φωτογραφία τους κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από την φιλοζωική οργάνωση “Angels Among Us” κι έρχεται να μας θυμίσει την δική μας, την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία, η οποία με τη δράση της έχει καταφέρει να σώσει πάμπολλες ζωές και να χαρίσει άλλα τόσα χαμόγελα σε διάφορους φιλόζωους που κάνουν το μεγάλο βήμα να υιοθετήσουν ένα σκυλί. Και, για να ευλογήσουμε τα γένια μας, το Provocateur είναι πολύ υπερήφανο που συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια.