Ας μην κοροϊδευόμαστε. Όταν πέφτεις στο κρεβάτι με το αμόρε για να παίξεις την μπαλίτσα των ονείρων σου, παίζουν ρόλο και οι 5 αισθήσεις. Κι αν πρέπει να δώσουμε τη δική μας προτίμηση, αναλαμβάνουμε με προσωπικό κόστος να σου πούμε πως εκείνη της όσφρησης παίζει τον πλέον σημαντικό. 

Πώς να το κάνουμε, δηλαδή; Ξεκινώντας από τον πρόλογο και μπαίνοντας στο κυρίως θέμα, όλα όσα θα μυρίσει η μυτούλα μας είναι εκείνα που θα δώσουν σήμα στον εγκέφαλο για να προχωρήσει στα περαιτέρω. Με αυτό ως δεδομένο, το τελευταίο πράγμα που θα ήθελες να αιωρείται στον αέρα του δωματίου σας είναι η πλαστικίλα από το latex του προφυλακτικού… 

Aς είναι καλά οι παλίκαροι του DUO που σκέφτονται και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Φάνηκε και στο πρόσφατο λανσάρισμα 10 διαφορετικών τύπων προφυλακτικών, στο οποίο έδωσαν μεγάλη βάση στην άνεση και την εύκολη εφαρμογή, στην αντοχή (8 πιστοποιητικά ασφαλείας είναι αυτά!) και στην προστασία σου, φροντίζοντας την ίδια στιγμή να τα εμπλουτίσουν με διακριτικά αρώματα για να μην κολλάς σε τίποτα όταν κάνεις παιχνίδι. 

Και το έκαναν τόσο καλά, που αν σε έβαζαν με κλειστά τα μάτια να πάρεις μυρωδιά, δύσκολα θα μάντευες ότι πρόκειται για προφυλακτικό. Τσέκαρε πώς την πάτησε ο παλίκαρος στο βίντεο και θα καταλάβεις…

ΥΓ: ΌΟΟΠΑ!! ΠΟΥ ΠΑΣ;;; Στο διαγωνισμό του DUO έπαιξες μπαλίτσα

Να παίξεις, γιατί και ευκολάκι είναι και μάγκα θα σε κάνει στέλνοντας εσένα και το παρεάκι σου στη μαγευτική διάδραση του Mindtrap Escape Room.