Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, ο θάνατος ενός 52χρονου, σήμερα το πρωί, μετά από καυγά με γείτονές του, δύο άντρες 40 και 42 ετών, που έχουν συλληφθεί.

Σύμφωνα με το voria.gr, οι δύο δράστες, ηλικίας 40 και 42 ετών που είναι αδέρφια με καταγωγή από την Αρμενία, έριξαν κάτω τον 52χρονο και τον χτυπούσαν με μπουνιές και με κλοτσιές και παρά το γεγονός πως τον παρέλαβε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο, ο άνδρας κατέληξε.

Τον σκότωσαν επειδή τάισε αδέσποτη γάτα

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 9:00 το πρωί, ενώ οι γείτονες ακούγοντας τη φασαρία βγήκαν στα μπαλκόνια και αντίκρισαν τους δύο τους να χτυπούν τον 52χρονο. Μαρτυρία αναφέρει πως η διένεξη ξεκίνησε με αφορμή το τάισμα μιας αδέσποτης γάτας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα ήταν ιδιοκτήτης γραφείου τελετών, μπροστά από το οποίο σημειώθηκε το περιστατικό επί της Αγαθουπόλεως με Μαδύτου, ενώ οι δράστες μένουν σε διπλανή πολυκατοικία. Όπψψς αναφέρει το GRTimes, λίγο πριν τις 9 το πρωί του Σαββάτου (13/5) κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες δύο αδέλφια διαπληκτίστηκαν με τον 52χρονο ιδιοκτήτη γραφείου Τελετών στη συμβολή των οδών Αγαθουπόλεως και Μαδύτου στη Νεάπολη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

 

Πηγή intronews.