Δεν ξέρουμε αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που σιγοτραγουδούν το ZARI της Μαρίνας Σάττι πολλές φορές μέσα στην ημέρα, αλλά εμείς σηκώνουμε χέρι σε αυτό. Έχουμε εθιστεί. Και να θέλαμε να γλιτώσουμε βέβαια, είναι ακατόρθωτο. αφού έχει κατακλύσει το TikTok. Τέλος πάντων το θέμα μας δεν είναι το ZARI στην προκειμένη, αλλά η ίδια η Μαρίνα Σάττι.

Η οποία μετά την επική απάντηση στην Εύη Δρούτσα που θεώρησε πως το «τα τα τα» που ακούγεται στο ZARI είναι αντιγραφή από το τραγούδι του Πιτσίνιαγκα, γιατί προφανώς θέλει τρελή έμπνευση για να πετύχεις κάτι τόσο βαθυστόχαστο σε στίχο, η Μαρίνα Σάττι έδωσε ακόμα πιο ωραία απαντησούλα σε όσους γράφουν άλλα ‘ντι άλλων. Και είναι πολλοί.

Έτσι, σε ένα live που πραγματοποίησε στο Instagram της, απάντησε τόσο στα αρνητικά σχόλια όσο και σε αυτούς που λένε ότι το ZARI είναι ρεγκετόν. Έτσι με μπόλικη δόση χιούμορ είπε πως «είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν;» και εξήγησε πως ο ρυθμός είναι συρτός παραπέμποντας τον κόσμο από το εξωτερικό να ακούσει το τραγούδι Γλύκα-γλύκα της Κελλεκίδου. 

Ο Ισπανός Youtuber που έγινε viral με το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι

Στο μεταξύ, μαζί με την Μαρίνα Σάττι, ένας κάποιος χαμός έγινε και με τον Ισπανό Youtuber που είχε επική αντίδραση για το τραγούδι ZARI, σε βίντεό του. Εμείς μιλήσαμε μαζί του και του ζητήσαμε να μας πει ποια, κατά τη γνώμη του, θα είναι η πεντάδα του τελικού, κατατάσσοντας το τραγούδι της Ελλάδας στη δεύτερη θέση. Τόνισε, βέβαια, πως θα μπορούσε να είναι και πρώτο, ανάλογα με την εμφάνιση που θα έχει on stage. 

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το ZARI μόνο απαρατήρητο δεν έχει περάσει από τη φετινή Eurovision. Στα προγνωστικά ανεβαίνει σε πιο υψηλές θέσεις και πλέον βρίσκεται στην 7η θέση. Αναμφίβολα, ο κόσμος στο εξωτερικό το έχει εκτιμήσει πολύ περισσότερο από εδώ, αλλά δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο.