Εκεί που λέμε πως τα έχουμε δει όλα, πως τίποτα δεν μπορεί να μας κάνει εντύπωση, πως διάολε έχουμε πάθει μια ανοσία,  πέφτουμε στην ίδια μας την παγίδα και η καθημερινότητα έρχεται να μας υπενθυμίσει πως, τελικά, ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Αφήνουμε στην άκρη όμως αυτή την συνειδητοποίηση και περνάμε στο θέμα μας, το οποίο έχει πρωταγωνιστή έναν οδηγό λεωφορείου που μάλλον δεν ξύπνησε πολύ καλά το πρωί. Κάποια νεύρα παραπάνω.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με βίντεο που κυκλοφόρησε στο X, ο οδηγός λεωφορείου φαίνεται να έχει σταματήσει το λεωφορείο και με φωνές να απευθύνεται σε μια επιβάτιδα, λέγοντας της «Μία ώρα κάνω παρατήρηση και με έχετε φτάσει στα όριά μου. Δεν μπορώ τώρα. Τρέμω, με βλέπεις;». 

Ο λόγος; Επειδή η κοπέλα μιλούσε στο τηλέφωνο. Ναι, κι όμως. Στάθηκε από πάνω της επειδή μιλούσε στο τηλέφωνο, και σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει κανονισμός που λέει πως απαγορεύεται να μιλάμε στο τηλέφωνο μέσα στο λεωφορείο. Να, και κάτι που μάθαμε μια ωραία Τρίτη. «Απαγορεύεται να μιλάς στο κινητό ενώ οδηγώ, υπάρχει κανονισμός», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά. 

Μάλιστα, όταν ένας άλλος επιβάτης παρενέβη και ρώτησε αν απαγορεύεται, με τον οδηγό να επικαλείται «λόγους ασφαλείας». Ο ίδιος επιβάτης του λέει να προχωρήσει στον προορισμό του, με τον οδηγό να του απαντά πως θα κάνει δεξιά και πως θα καλέσει την αστυνομία. 

Πάντως, από μόνο του το περιστατικό είναι ντροπιαστικό. Αλλά, άραγε, θα έκανε το ίδιο αν ήταν άντρας αυτός που τον ενοχλούσε; Μια σκέψη κάνουμε και την αφήνουμε εδώ.