Έχουν δει πολλά τα μάτια μας και νιώθουμε πλέον να μας βγαίνει τόσο πολύ να γελάσουμε ή ακόμα καλύτερα, να κλάψουμε από την απελπισία. Αυτό μας συνέβη και στο νέο βίντεο που κυκλοφόρησε, με έναν οδηγό λεωφορείου στην Κηφισιά, που μάλλον βαριόταν πολύ να βρίσκεται στο τιμόνι. Παρά το γεγονός πως είναι υπεύθυνος για τόσες ζωές που μετακινεί.

Ο οδηγός την ώρα που οδηγούσε, σκέφτηκε πως είναι εκπληκτική ιδέα να λύσει σταυρόλεξο. Εννοείται πως κάποιος θα τον έβλεπε και εννοείται θα τον τραβούσε βίντεο και θα τον ανέβαζε στα social media.

Πρόκειται για δρομολόγιο της γραμμής 523, με τον οδηγό να πατάει γκάζι χωρίς να κοιτάει τον δρόμο και χωρίς κανένα από τα δύο χέρια του, για λίγα δευτερόλεπτα, να κρατάει το τιμόνι. Στο πρώτο βίντεο φαίνεται κάτι να γράφει και με το δεξί του χέρι κρατάει το στυλό και με το αριστερό το σταυρόλεξο, με γυαλιά ηλίου αλλά και πρεσβυωπίας για να βλέπει κοντά.

Το λεωφορείο εξακολουθεί να κινείται, ο ίδιος συνεχίζει να σημειώνει και στην συνέχεια να κρεμάει το στυλό, να κλείνει το σταυρόλεξο και να το αφήνει δίπλα στο παράθυρο.