Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Μάθιου Πέρι, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του και συγκεκριμένα στο τζακούζι του, κι αφού προσπαθήσαμε να χωνέψουμε που το αγαπημένο μας «φιλαράκι» δεν είναι πια εδώ, περιμέναμε την αντίδραση των υπόλοιπων Friends. Μπαίναμε στα προφίλ τους στο Instagram για να δούμε αν έχουν κάνει κάποια σχετική ανάρτηση, αλλά τίποτα. Μέχρι που ανακοινώθηκε πως θα προχωρήσουν σε κοινή δήλωση, η οποία και έγινε χθες το βράδυ, δημοσιεύοντας την το People. 

Έτσι, Τζένιφερ Άνιστον, Ντέιβιντ Σουίμερ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλάνκ και Κόρτνεϊ Κοξ είπαν αυτό που περιμέναμε στην ουσία: «Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από μέλη ενός καστ. Είμαστε μια οικογένεια» και πρόσθεσαν:

«Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτή την τραγική απώλεια. Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όσο και όταν μπορούμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσοι τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο».

Κάπως έτσι έβαλαν και τελεία στα δημοσιεύματα περί μη τοποθέτησής τους. Αν και το επόμενο διάστημα (και τις επόμενες ώρες ακόμα), θα έχουμε να διαβάσουμε και να ακούσουμε πολλά από τους ίδιους.

Για την ώρα, πάντως, αναμένεται το επίσημο πόρισμα θανάτου από τον ιατροδικαστή του Λος Άντζελες, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Μάθιου Πέρι ήταν ήδη νεκρός πριν φτάσουν στο σπίτι του στο Pacific Palisades η Πυροσβεστική και το ασθενοφόρο. 

Σημειώνεται πως οι θαυμαστές της σειράς Friends, που αποδεικνύεται πως αγαπήθηκε όσο καμία, επισκέπτονται το σημείο όπου γινόνταν τα γυρίσματα και αφήνουν, με δάκρυα στα μάτια, λουλούδια και σημειώματα αποχαιρετώντας το φιλαράκι τους.