Κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα από το Keeping Up with the Kasselakis και περνάμε σε ένα άλλο, εξίσου σημαντικό ζήτημα. Βλέπετε, η ελληνική τηλεόραση παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή των Ελλήνων και έτσι, κάθε νέα σειρά που κάνει την εμφάνισή της στο σαλόνι μας, όσο εμείς είμαστε μεταξύ του Instagram και της 50άρας οθόνης, περνάει από τον καθιερωμένο ποιοτικό έλεγχο. H «Μάγισσα», όμως, η νέα σειρά του ANT1, μας έχει μπερδέψει -τουλάχιστον στα δύο πρώτα επεισόδια. Οπότε σας ρωτάμε: Είναι μια καλή σειρά ή όχι;

Δραματική μουσική, παρακαλώ: Μάνη, 1817…

Δύο αντίπαλες πατριές, του Καπεταναίου Λάσκαρη και του Γερακάρη, είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους. Η εξαφάνιση, όμως, του μόλις 40 ημερών εγγονιού των δύο οικογενειών, θα ταράξει την εύθραυστη ισορροπία της σχέσης τους. Ποιος κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του βρέφους; Οι οικογένειες ξεσηκώνονται και ψάχνουν παντού.

Με το πρώτο φως της αυγής, η νεαρή υπηρέτρια των Λασκαραίων, η Θεοφανώ, θα οδηγηθεί από ένα όραμα στις όχθες του ποταμού της Άρνας… Τι έχει συμβεί; Τι είναι αυτό που θα έρθει στο φως και θα αποκαλύψει καλά κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν, που μπορεί να οδηγήσουν σε αλληλοσπαραγμό;

Πολλά τα ερωτήματα κυρίες και και κύριοι και η αλήθεια είναι ότι παρακολουθήσαμε τα δύο πρώτα επεισόδια με «κομμένη την ανάσα». Μπορεί και όχι, δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία, όμως, είναι το πώς είδατε εσείς τη «Μάγισσα» κι αν αυτό που έφτασε στους οφθαλμούς σας, έστειλε σήματα στο όργανο που αποκαλείτε εγκέφαλο ή τον έβαλε για ύπνο πριν την ώρα του.

Από αυτά που διαβάσαμε στο X, το Twitter ντε, οι περισσότεροι μάλλον έχετε ήδη βάλει τη «Μάγισσα» στην κατηγορία «Ένοχη Απόλαυση».