Αν υπάρχει ένα place to be στο κέντρο της Αθήνας είναι το FRAU στο στενό δρομάκι της Φειδίου, πίσω από το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ. Η ψυχή του μαγαζιού, η ηθοποιός Μαρία Σκαφτούρα, έφτιαξε ένα cozy meeting point που συγκεντρώνει όλες τις φυλές και τις ηλικίες της Αθήνας.

Εκεί θα συναντήσετε γνωστούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες, δημοσιογράφους, πολιτικούς, αλλά και ανθρώπους των γραμμάτων, νεαρόκοσμο που δίνει ζωντάνια στο μαγαζί και μεγαλύτερους σε ηλικία που πίνουν το ποτό τους ήρεμα στο μπαρ συζητώντας. Γιατί το FRAU απευθύνεται σε όλους και έχει δώσει ζωή στον άλλοτε ήσυχο δρόμο της Φειδίου.

Θα βρείτε επίσης καθαρά ποτά, ψαγμένα κοκτέιλ και detox ροφήματα, τίμιες τιμές και cool σερβίρισμα που συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για μία τέλεια έξοδο, από νωρίς το απόγευμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο χώρος, όπου δεσπόζει η μεγάλη τοιχογραφία με την πολύχρωμη γυναίκα και στο γύρω χώρο εκλεκτικές διακοσμητικές λεπτομέρειες με αναφορές στη Φρίντα Κάλο, διατηρεί μία λιτή και αφαιρετική εικόνα.

Στα decks παίζουν διαφορετικοί djs κάθε βραδιά, κάποιοι γνωστοί μάλιστα από τον καλλιτεχνικό χώρο για αυτό και τα μουσικά ακούσματα ποικίλλουν ανάλογα με τη βραδιά που θα βρεθείς εκεί. Το κέφι ωστόσο παραμένει μόνιμο στοιχείο του μαγαζιού και όσοι βρίσκονται εκεί χορεύουν χωρίς συστολές.

Τα καλοκαίρια ο δρόμος μπροστά από το μαγαζί γεμίζει κεφάτα πρόσωπα και γέλια, ενώ και η στοά στα πλάγια του μαγαζιού είναι ιδανική για να πιεις το ποτό σου τις βροχερές μέρες.

Κάπως έτσι το FRAU μας κέρδισε και επιστρέφουμε και ξαναεπιστρέφουμε εκεί, όταν θέλουμε να ζήσουμε υπέροχα βράδια και να ξεφύγουμε από τα άγχη της καθημερινότητας.

FRAU

Φειδίου 6

Τηλέφωνο: 2103810640