Πήρα το αυτοκίνητο μου όταν ήμουν 25. Ακόμα θυμάμαι πόσα χρόνια μάζευα χρήματα για να καταφέρω να πάρω το ΔΙΚΟ ΜΟΥ αυτοκίνητο. Τον πιστό μου σύντροφο σε κάθε περιπέτεια. Η ελευθερία και η ανεξαρτησία, που σου προσφέρει ένα αυτοκίνητο είναι μοναδικό συναίσθημα. Μπορείς να πας ανά πάσα στιγμή όπου θέλεις σε μερικά λεπτά ώρες ή μέρες. Ολόκληρος ο κόσμος είναι εκεί έξω να τον εξερευνήσεις, να κάνεις εκδρομές με φίλους και πολλά πολλά ακόμα.

Όλα αυτά ήταν σούπερ μέχρι που πλήρωσα την πρώτη μου ασφάλεια, τα πρώτα μου τέλη, το πρώτο μου σέρβις. Βλέπεις κανείς δεν σε ενημερώνει ότι με την αγορά του αυτοκινήτου πήρα πακέτο κι ένα σκασμό σκοτούρες και προβλήματα, που έπρεπε να αντιμετωπίσω και κανείς δεν με είχε ενημερώσει για να τα βάλω στο μπάντζετ μου. Ο στόχος μου όμως είχε επιτευχθεί. Είχα το ΔΙΚΟ ΜΟΥ αυτοκίνητο… και τα δικά του προβλήματα!

Ο θείος μου από την άλλη είχε αυτοκίνητο με leasing. Ακούγοντας τον όρο “leasing” προφανώς είχα συνδυάσει (τότε) ότι είναι μία υπηρεσία που απευθύνεται μόνο σε εταιρείες ή επαγγελματίες.

Με το leasing βλέπεις, τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά κι εύκολα για τον θείο που είχε εταιρία. Με μία απλή “συνδρομή” (να την πω όπως αυτή που πληρώνεις για να βλέπεις ταινίες και να ακούς μουσική), είχε το αυτοκίνητο που ήθελε και όλα τα άλλα ήταν πρόβλημα της Avis. Δαπάνες χρήσης, service, τέλη κυκλοφορίας, μικτή ασφάλεια, ελαστικά, ζημιές και όλα όσα είχα φορτωθεί εγώ, ο θείος μου δεν τα είχε. 

Το σημείο που έκανα λάθος και δεν ήξερα ήταν, ότι το leasing δεν είναι μόνο για επαγγελματίες… Είναι και για ΙΔΙΩΤΕΣ! Τώρα που το αμάξι μου είναι πλέον 10 ετών, έχει χάσει την αξία που είχε κάποτε στα νιάτα του και δεν θα μπορώ να το πουλήσω ή να το ανταλλάξω για να πάρω καινούριο. 

Ακόμα και αυτό το πρόβλημα, με το leasing το ξεπερνάς. Η υπηρεσία Avis leasing προσφέρει αλλαγή αυτοκινήτου κάθε 2 με 5 χρόνια κι έτσι πλέον με την νέα μου συνδρομή, θα έχω στη διάθεσή μου τα νεότερα μοντέλα της αγοράς. Αν πάλι μου αρέσει τόσο πολύ το αυτοκίνητο αυτό, μπορώ να το αγοράσω. Γιατί όμως να το κάνω αυτό; 

Έτσι η Avis ακολουθεί την τάση της εποχής, δίνοντας All included συνδρομητική υπηρεσία, ΣΕ ΟΛΟΥΣ όσους θέλουν αυτοκίνητο χωρίς να θέλουν να ασχολούνται με τίποτα περισσότερο παρά μόνο τα καύσιμά τους.

Οι προσφορές και οι επιλογές της Avis είναι πολλές, οπότε εδώ θα βρεις σίγουρα κάτι που θα σου ταιριάζει.