Τα Χριστούγεννα έφτασαν και ποιος είναι αυτός που θα τολμήσει να ξεκολλήσει από το χέρι μας τεράστια γλυκά και γεμάτα με αλκοόλ ποτήρια, που θα μας ζαλίσουν μέχρι να κοιμηθούμε αγκαλιά με το δέντρο και να ξυπνήσουμε τυλιγμένοι με γιρλάντες; Δεν περιμένουμε απάντηση μιας και ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να εμποδίσει τα Party, που την επόμενη μέρα θα ορκιστούμε ψέματα, ότι δεν θα ξαναπάμε.

Το moto μας τα φετινά Χριστούγεννα είναι ένα και άλλο κανένα: Be Loud, Be Proud, Be Ready to Party!

Φυσικά, καμιά παρτάρα δεν έμεινε ποτέ αξέχαστη, αν δεν ήταν προϋπόθεση ο χορός μέχρι να μην μπορείς να περπατήσεις. Χορός όμως δεν υπάρχει χωρίς μουσική και ήχος από άλλο πλανήτη δεν υπάρχει χωρίς ηχείο JBL PartyBox (τσέκαρε το εδώ). Φωτορυθμικά και είσοδοι για μικρόφωνο και κιθάρα θα ικανοποιήσουν τους πιο αυθόρμητους καλεσμένους. Προσοχή όμως! Η ηχειάρα, εξαιτίας της τροφοδοσίας της από AC και 12V DC, μπορεί να μεταφερθεί παντού (και να επαναφορτσιτεί), με πιθανότητα να σου κάνει φτερά, από κάποιους ΠΟΛΥ πορωμένους.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και το ξέρουμε καλά, όμως φιλαράκο δεν γίνεται να μην σου πούμε ότι χάρη σε αυτό το ηχείο, που μπορεί και αναπαράγει μουσική και από USB Stick, το Party σου μπορεί να κρατήσει 18 ώρες. Εσύ μπορεί να κουραστείς, εκείνο όχι!

Εμείς που γενικά δεν πιστεύουμε ούτε στα μάτια μας, το συνδέσαμε ΚΑΙ μέσω Bluetooth KAI με το smartphone μας ΚΑΙ με το tablet ενός περαστικού. Όλα λειτούργησαν ρολόι! Μέχρι και Powerbank για τα δύο τελευταία, έχει το θηρίο.

Τώρα που σε ζεστάναμε, άκου και αυτό: Οι επιλογές σου είναι δύο σχετικά με το ηχείο. Υπάρχει το Partybox 200 και το Partybox 300. Η διαφορά τους; Το Partybox300 έρχεται με ενσωματωμένη μπαταρία. Νοt bad!

Τα Χριστούγεννα, είναι μια ανάσα μακριά και η άδεια από τις δουλειές μας οφείλει να είναι εξοντωτική σε ξέφρενα party.

To 2019 φτάνει και ας κάνουμε ΠΟΛΥ θόρυβο!