Χριστούγεννα ήρθαν πάλι. Πάρε δώρα, φόρα το πιο καλό χαμόγελό σου κι ετοιμάσου να περάσεις με την οικογένειά σου, για ακόμα μία φορά τα ίδια. Τις ίδιες ιστορίες, τις ίδιες ατάκες των θείων και φυσικά με την ίδια “χαρούμενη” ατμόσφαιρα. Μία από τα ίδια. Μήπως όμως ήρθε η ώρα να κάνεις αυτα τα Χριστούγεννα μοναδικά; Κάνοντας επιπλέον διακοπές!

Έτσι για αλλαγή, φέτος το ψήνεις να πας ένα ταξιδάκι Βαρκελώνη για παράδειγμα μετά τα Χριστούγεννα; Να δεις ρε παιδάκι μου από κοντά, την Rambla και να πας με τα πόδια βόλτα μέχρι την Placa de Catalunya.

Θα χαθείς στα σοκάκια του Barrio Gotico ανάμεσα σε γοτθικές εκκλησίες και μεσαιωνικά κτίρια και στο τέλος θα συναντήσεις μία πλατεία με ένα επικό μπαράκι.

Για ακόμα πιο εναλλακτικές διακοπές στην Βαρκελώνη (αν ο καιρός το επιτρέπει), μπορείς να ανηφορήσεις προς το Montjuic είτε με τα πόδια αν έχεις όρεξη και αντέχεις είτε με το τελεφερίκ. Στον καταπράσινο αυτόν λόφο μπορείς να κάτσεις να κάνεις πικνίκ και να δεις την πόλη από ψηλά.

Αν είσαι λάτρης της σοκολάτας, τότε το μουσείο σοκολάτας (Museo de la Xocolata) είναι ακριβώς το μέρος που πρέπει να πας! Φαντάσου ότι ακόμα και το εισιτήριο για να μπεις μέσα είναι στην ουσία μια μπάρα σοκολάτας. Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

Θα μου πεις τώρα ότι δεν παίζουν λεφτά για τέτοιες επιπλέον διακοπές, οπότε θα αρκεστείς στο κλασικό οικογενειακό τραπέζι. Ψέμα!

Με το myF2G app πλέον μπορείς να κάνεις αυτό το ταξίδι ή κάποιο άλλο ταξίδι που θες να κάνεις, πραγματικότητα! Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Αφού είσαι φυσικά συνδρομητής  F2G, μπορείς και μαζεύεις Flames με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας, με την ενεργοποίηση πακέτου, με  το εβδομαδιαίο σου login στο myF2G app και φυσικά παίρνεις και δώρο Flames στα γενέθλιά σου.

Τα Flames τα ξοδεύεις, παίρνοντας μέρος στους διαγωνισμούς που εμφανίζονται, όπως για παράδειγμα αυτόν τον μήνα που είναι ένα ταξίδι στον προορισμό της επιλογής σου, παρέα με έναν ακόμα, με ΟΛΑ τα έξοδα πληρωμένα.

Το Instagram δεν θα πάρει φωτιά από τα Flames που θα έχεις ξοδέψει αλλά από τις φανταστικές φωτογραφίες που θα ανεβάσεις από το ταξίδι των ονείρων σου! Είσαι έτοιμος να το ζήσεις;

Ανακάλυψε όλα τα δώρα του Flames2Go εδώ, και για να τα διεκδικήσεις κατέβασε το app για iOS εδώ και για Android εδώ.