Η γυναικεία μόδα επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από άλλες εποχές. Φέτος όπως μπορείτε να παρατηρήσετε και μόνες σας είναι in fashion trends τα vinyl κολάν και τα ρούχα με details από παγιέτες.

Εντοπίσαμε στο e-shop Libelloula μερικά πολύ εντυπωσιακά ρούχα που ειδικά τώρα τα Χριστούγεννα που θα είστε καλεσμένες σε ρεβεγιόν, πάρτυ ή ιδιαίτερες περιστάσεις θα σας προσφέρουν μία μοντέρνα εμφάνιση.

Vinyl κολάν σε μαύρο – κόκκινο


Ένα item που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο, προσδίδοντας extra θηλυκότητα. Κατέκτησε τις πασαρέλες στο εξωτερικό και αναμένεται το vinyl γυναικείο κολάν να το δούμε πολύ φέτος τον χειμώνα.

Ο συνδυασμός του χρειάζεται προσοχή αφού αρκούν μερικά στυλιστικά λάθη για να φαίνεται το σύνολο «φθηνό».

Κινηθείτε με ασφάλεια, χωρίς να επιλέγετε ρούχα sexy για ν το συνδυάσετε, αφού από μόνο του το ένα κόκκινο ή μαύρο vinyl κολάν είναι πολύ θηλυκό!

Το κολάν libelloula έχει συνδυαστεί τέλεια με ένα χαλαρό t-shirt και με all day αρβυλάκια. Ακολουθήστε το!

Πανωφόρι με παγιέτα

Αντί για μία κλασική ζακέτα που συνοδεύει το outfit σας, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις γυναικείες ζακέτες Libelloula. Στο κόκκινο της φωτιάς, το σακάκι αυτό μπορεί πραγματικά να κάνει το στυλ σας απαστράπτον. Βρείτε εδώ το σακάκι.

Πρόκειται για ένα night out υλικό που θα τυφλώσει τους γύρω σας! Αν θέλετε να φορέσετε παγιέτα το πρωί, τολμήστε το αλλά δώστε έμφαση ώστε το υπόλοιπο outfit να είναι λιτό και απλό.

Μαύρο σακάκι – μία κλασική αγορά που κάθε τόσο χρειάζεται ανανέωση

Ένα ROLL JACKET με όρθιο γιακά, χωρίς κουμπιά που θα σας χαρίσει ένα τέλειο στυλ τόσο στο γραφείο, όσο και σε κάθε επίσημη εμφάνιση που χρειάζεστε κάτι σοβαρό και ταυτόχρονα sexy!

Για περισσότερα κολάν για εμφανίσεις με στυλ και ζακέτες που έχουν κάτι το μοναδικό….κλικ για γυναικεία ρούχα Libelloula!