Το κυνήγι είναι λατρεία για πολλούς! Είναι ένα χόμπι που χρειάζεται μεγάλη προσοχή από την μία για να μην παραβιάζονται συγκεκριμένοι κανόνες που ισχύουν για τους κυνηγούς, από την άλλη είναι μία ευκαιρία για ομαδικότητα, οργάνωση, στήσιμο παγίδων και σωστή στρατηγική.

Για να γίνει αυτό χρειάζεται πρωτίστως ένας κυνηγός να έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό της προστασίας του από τραυματισμούς και από τις καιρικές συνθήκες που μπορεί να γίνουν αντίξοες στο βουνό.

Ποιοτικό αδιάβροχο μπουφάν

Για να μην σας αποσπά τίποτα την προσοχή όταν ο καιρός είναι κρύος, επιλέξτε τα καλύτερα αδιάβροχα μπουφάν. Η ΤRU-SPEC MILITARY APPAREL είναι μία εταιρεία που εδώ και χρόνια έχει αποδείξει την αξία της στην ένδυση και ιδιαίτερα στα μπουφάν.

Η παρκά Tru-Spec είναι σχεδιασμένη στην εντέλεια, ώστε να σας κρατάει στεγνούς και ζεστούς. Με print παραλλαγής και ύφασμα που αναπνέει, θα σας χαρίσει άνεση σε όλες τις κινήσεις σας. Διαθέτει πτυσσόμενη κουκούλα μέσα στο κολάρο και ελαστικό κορδόνι στην μέση για άριστη εφαρμογή.

Η FLEECE ΖΑΚΕΤΑ TOXOTIS, ανήκει επίσης στα αγαπημένα ενδύματα των κυνηγών και όλων των φίλων του βουνού που δραστηριοποιούνται σε διάφορα σπορ. Το συμπαγές Microfleece, δεν κομπιάζει και αφήνει μία υπέροχη αίσθηση ζεστασιάς. Το έντονο πορτοκαλί είναι χρώμα κλειδί και απόλυτα ευδιάκριτο από μακρινή απόσταση. Μπορείτε να την βρείτε με ένα κλικ εδώ.

Low budget ΑΡΒΥΛΑ BRANDIT

Τα άρβυλα BRANDIT είναι μία πολύ προσιτή οικονομικά επιλογή σε κάμελ χρώμα για όσους θέλουν κάτι ποιοτικό για απλές δραστηριότητες. Το πόδι αερίζεται καλά και η σόλα από καουτσούκ δεν διαβρώνεται. Βρείτε τα σε πολύ καλή τιμή, από εδώ.

ΑΡΒΥΛΑ AKU

Και τώρα ας περάσουμε στην the best επιλογή όλων όσων θέλουν τα καλύτερα μποτάκια – παπούτσια κυνηγιού. Ιδανικά για χρήση στο πιο σκληρό και αντίξοο έδαφος, με ξεχωριστό αερισμό. Η Aku μαζί με τα παπούτσια σας στέλνει και ένα ολόκληρο εγχειρίδιο προστασίας τους ώστε να εξασφαλίσετε την μακροζωία τους.

Αγοράστε τα από εδώ με την εγγύηση του Survival!

Μπείτε στο e-shop: survival.gr

Τηλεφωνικές παραγγελίες: 210 8011763