Η Reebok Classic παρουσιάζει τη νέα συλλογή του 90s original running παπουτσιού, Aztrek και δεν σταματά να παρακινεί τον καθένα να ακολουθεί πάντα, το δικό του, ξεχωριστό μονοπάτι.

Έχοντας θέσει τη τάση του Fall/Winter 2018, με το ανανεωμένο Aztrek OG να είναι ο πρωταγωνιστής, η Reebok Classic συνεχίζει να αναδεικνύει το τολμηρό πνεύμα της δεκαετίας του ’90 στο 2018. Η νέα συλλογή Aztrek είναι διαθέσιμη από τις 4 Οκτωβρίου και πρόσωπο της συλλογής είναι ο Lil Yachty, ο ανατρεπτικός rapper που μέσα από τη μουσική του ορίζει νέα είδη και χαράζει το δικό του μονοπάτι σε ό,τι και αν κάνει. 

Μέσα από την αποφασιστικότητά του να κατακτήσει νέα καλλιτεχνικά όρια συνδυάζοντας διαφορετικά μουσικά είδη, ο Lil Yachty άλλαξε το πρόσωπο του hip-hop. Ο Lil Yachty γίνεται μέλος μιας ομάδας δημιουργικών ανθρώπων, όπως η Anais Gallagher, ο DJ Oneman και η Portia Ferrari (εμφανίζονται στο τηλεοπτικό σποτ της καμπάνιας “Take a Different Path”) οι οποίοι υιοθετούν το τολμηρό attitude των 90s και το επαναπροσδιορίζουν μέσα από τη δική τους ματιά. Όλοι μαζί προκαλούν την επόμενη γενιά να αμφισβητήσει τις mainstream προσδοκίες και να ορίσει το δικό της στιλ.

Σχεδιασμένο το 1993 από τον Christian Tresser, το Aztrek άλλαξε το παιχνίδι του design και σύντομα δημιούργησε τη δική του θρυλική φήμη. Σήμερα, το Aztrek διατηρεί την 90s Hexalite τεχνολογία στην iconic σόλα του ενώ συνδυάζει καινοτομία και λειτουργικότητα με ένα retro στιλ. 

Η νέα συλλογή Aztrek εμπλουτίζει με ένα συναρπαστικό τρόπο το old-school athletics design των 90s με την αισθητική της γενιάς των millennials. Φωτεινό λευκό ύφασμα και συνθετικό micro-suede αναδεικνύονται με κόκκινα και μαύρα στοιχεία ενώ οι ανακλαστικές του λεπτομέρειες το κάνουν να ξεχωρίζει ακόμα και τη νύχτα. Για το φθινόπωρο/χειμώνα 2018 η Reebok Classic απογειώνει το τολμηρό στιλ του Lil Yachty με το Aztrek και υμνεί τη μοναδική του ικανότητα να μην κάνει τίποτα αναμενόμενο και να δημιουργεί το δικό του μονοπάτι αναζητώντας τον ήχο του. 

Μάθε περισσότερα για το νέο Aztrek OG στο http://fitness.reebok.gr/aztrek/ και αναζήτησέ το στο www.reebok.com/gr και σε επιλεγμένα sneaker stores.