Η Reebok Classic γιόρτασε τον ερχομό του φθινοπώρου στο μεγαλύτερο dance party της πόλης: το μοναδικό Release Athens Festival – Autumn Edition! Οι μοναδικοί Chemical Brothers έκαναν τις περίπου 6.500 κόσμου που πέρασαν από το live, να χορεύουν ασταμάτητα σε ένα φαντασμαγορικό show! 

Όσοι βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου σίγουρα έκαναν μια στάση στο, μοναδικού design, booth της Reebok. Ποιος άλλωστε μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό να ποζάρει μέσα σε μία τεράστια παλιά τηλεόραση; Όσοι το έκαναν, είχαν την ευκαιρία να γίνουν οι πρωταγωνιστές ενός πανοραμικού video το οποίο στη συνέχεια έλαβαν με email προκειμένου να μπορέσουν να το ανεβάσουν στα Social Media τους και να μοιραστούν με τους φίλους τους το μοναδικό feel της βραδιάς.

Μια ομάδα χορευτών φορώντας το εμβληματικό old-school sneaker των 90s, το Reebok Aztrek, απογείωνε το 90s feel του booth προσκαλώντας τον κόσμο που περνούσε από εκεί να δείξει τις πιο δυνατές 90s φιγούρες του. Το Reebok Aztrek θυμίζει σε όλους πώς τα 90s ήταν μια από τις πιο επιδραστικές δεκαετίες στη μουσική, τη μόδα και τη street κουλτούρα. 

Το Aztrek δημιουργήθηκε το 1993, άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού και έκανε τη Reebok ένα από τα πιο ισχυρά brands στο running. Σήμερα, το Aztrek κάνει την επανεμφάνισή του, και γίνεται η αιχμή στο όραμα της Reebok να εμπνεύσει και να παρακινήσει τους fans της να κάνει ο καθένας το δικό του breakthrough, ακολουθώντας το δικό του μονοπάτι. 

Η ανανεωμένη εμφάνιση του Aztrek συνδυάζει στοιχεία από τη σχεδιαστική κληρονομιά του με μια σύγχρονη, clean-cut αισθητική: η “chunky” σόλα και τα έντονα χρώματά του, θα μετατρέψουν το κάθε outfit σε fashion statement, κάνοντας όποιον τα φοράει να κλέβει τις εντυπώσεις. Απογειώστε την εμφάνισή σας με το μοναδικό 90s allure που προσφέρει το Reebok Aztrek! Μάθε περισσότερα για το Aztrek OG στο http://fitness.reebok.gr/aztrek/ και αναζήτησε το στο www.reebok.com/gr και σε επιλεγμένα sneaker stores.