Το νέο μοντέλο εργασίας, από το σπίτι ή οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία, εφαρμόζεται σε ολοένα και περισσότερες εταιρίες διεθνώς. Εκατομμύρια εργαζόμενοι ανά τον κόσμο σήμερα, αξιοποιούν αυτή τη δυνατότητα και βγαίνουν “out of the box”.

Η νέα αυτή τάση δεν έχει κλείσει ούτε χρόνο που ήρθε και στην Ελλάδα. Ξεκίνησε αρχικά από εταιρίες που έχουν μητρικές στο εξωτερικό αλλά το μοντέλο φαίνεται να προσπαθεί να περάσει και σε πιο συντηρητικές, ελληνικές επιχειρήσεις.

Οι εργαζόμενοι πάντως, όπως αναμενόταν, το αντιμετωπίζουν με καλή και θετική διάθεση! 

Αν ανήκεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία μοντέρνας φιλοσοφίας management, θα πρέπει πάνω απ’ όλα να κάνεις σύμμαχο σου την τεχνολογία. Αξιοποίησε τις σούπερ ταχύτητες Internet που προσφέρουν πλέον τα δίκτυα και ξέχνα – για τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα – τη φυσική σου παρουσία στο γραφείο. Ειδικά τώρα που οι ζέστες καλά κρατούν και εσύ βρίσκεσαι στο κλεινόν άστυ. 

Εμείς σου προτείνουμε το SimpleFi On the go της WIND με το οποίο έχεις ασύρματη πρόσβαση στο Internet, όπου και αν είσαι, φυσικά και στην παραλία, με πολύ γρήγορες 4G ταχύτητες μέχρι και σε 10 συσκευές ταυτόχρονα.

Με απλά λόγια, έχεις μαζί σου ένα ασύρματο router το οποίο σου παρέχει Internet όπως στο σπίτι, στη δουλειά στην καφετέρια ή όπου πηγαίνεις και ζητάς τον κωδικό του WI FI.

Το 4G δίκτυο της WIND ούτως η άλλως τρέχει με πολύ γρήγορες ταχύτητες και χωρίς διακοπές ώστε να μετατρέψεις εύκολα σε γραφείο σου όλο τον κόσμο.