Όλες οι γυναίκες έχουν τα ψεγάδια τους! Άλλες τοπικό πάχος, άλλες παραπάνω κυτταρίτιδα από το φυσιολογικό, άλλες ραγάδες από διάφορες αιτιολογίες. Και τα τρία προβλήματα είναι all time classic για γυναίκες, χωρίς φυλετική ή ηλικιακή διάκριση!

Σίγουρα όλες σας έχετε δοκιμάσει διάφορα σκευάσματα και φόρμουλες από το φαρμακείο για να καταπολεμήσετε τους εχθρούς του σώματος. Κρέμες, τζελ, μασάζ, στοχευμένη γυμναστική και πολλά άλλα.

Τα Medical Anti-Aging Center ύστερα από αρκετά χρόνια εφαρμογής συνδυασμένων θεραπειών καταλήγουν σε κάποιες 100% αποτελεσματικές θεραπείες, οι οποίες αποχαιρετούν μια και καλή το τοπικό πάχος, την όψη φλοιού πορτοκαλιού, τις ραγάδες αλλά και καταπολεμούν την κυτταρίτιδα.

Στόχος η κυτταρίτιδα, το αιώνιο πρόβλημα ακόμα και της αδύνατης γυναίκας

Mesotherapy CAFFEINE, η θεραπεία αυτή με πρωταγωνιστή την καφεΐνη αντιμετωπίζει την λιποδυστροφία στις περιοχές της κοιλιάς, των μηρών, των γλουτών, των χεριών και των γόνατων, όπου η κυτταρίτιδα μπορεί να εμφανιστεί, πλήττοντας συνολικά την εξωτερική εμφάνιση. Η καφεΐνη είναι μία από τις λίγες ουσίες που επιταχύνει την καύση του λίπους και ενισχύει την ελαστικότητα. Ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος, η κάθε γυναίκα μπορεί να χρειάζεται λίγες ή περισσότερες θεραπείες.

Ραγάδες και κυτταρίτιδα

Οι ραγάδες συνήθως εμφανίζονται από την απότομη εναλλαγή βάρους ή είναι θέμα κληρονομικότητας. Η ιατρική τεχνική GAS CONTOUR® αναπλάθει θεαματικά την επιδερμίδα με την έγχυση ιατρικού αερίου Διοξειδίου Άνθρακα CO2, αυξάνοντας το οξυγόνου στους ιστούς του δέρματος. Το αποτέλεσμα θεωρείται μία μικρή επανάσταση στην δερματική χαλάρωση και άριστη επανόρθωση στις ραγάδες.

Τέλος στο τοπικό πάχος με κρυολιπόλυση

Συνήθως μετά την εφηβεία, ο λιπώδης ιστός κατανέμεται στο σώμα οριστικά για την υπόλοιπη ζωή. Ανάλογα με το σωματότυπο και τις συνήθειες της γυναίκας, παραπάνω λίπος μπορεί να βρεθεί στους γλουτούς, την κοιλιά, τους μηρούς. Αν η γυναίκα κάνει καθιστική ζωή, τότε αυτόματα επιβαρύνεται το τοπικό πάχος (ψωμάκια)!

Η κρυολιπόλυση είναι η καλύτερη μη επεμβατική θεραπεία που εφαρμόζεται με ασφάλεια σε παγκόσμιο επίπεδο, στοχεύοντας αποκλειστικά στα λιποκύτταρα, χωρίς να επηρεάζει τους υγιείς ιστούς. Μπορείτε να εφαρμόσετε την τεχνική σε όλο το σώμα.

Μάθετε περισσότερα για την αντιμετώπιση των ραγάδων, της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους από εδώ.