Υπάρχουν 2 είδη ταξιδιωτών! Εκείνοι που θέλουν να ταξιδεύουν παρέα με άλλους και εκείνοι που γουστάρουν τη μοναξιά. Οι μοναχικοί, μυστήριοι τύποι. Όλοι τους όμως, θέλουν να μοιράζονται τις εμπειρίες τους και όσα βλέπουν, με τους φίλους τους άμεσα ή έμμεσα, μέσα από τα social media. 

Κάθε ταξίδι, είναι διαφορετικό. Θέλει κάθε φορά διαφορετική προετοιμασία και φυσικά τον κατάλληλο εξοπλισμό. Αυτό που πάντα έχω μαζί μου είναι η φωτογραφική μηχανή και το κινητό μου. Μάλλον είχα μαζί γιατί πλέον τις περισσότερες φωτογραφίες τις τραβάω με την κάμερα του κινητό μου.

Το Nokia 7 Plus, είναι ένα smartphone που έχει φτιαχτεί για το γραφείο αλλά και για τους ταξιδιώτες. Διαθέτει όλα όσα μπορεί να χρειαστώ όταν είμαι στο δρόμο μακριά από το σπίτι και τον υπολογιστή μου. Είναι σαν να έχω έναν συνταξιδιώτη που με προσέχει και με βοηθάει. Έχει μπαταρία που μπορεί και κρατάει πολύ ώρα κι έτσι σε περίπτωση που χαθώ (πράγμα που συμβαίνει πολύ συχνά, ακόμα και όταν είμαι στην Αθήνα) οι χάρτες είναι εκεί να μου δείξουν το δρόμο. Αν χρειαστεί να επικοινωνήσω με κάποιον, πάλι θα είναι εκεί. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Η φωτογραφική μηχανή του, είναι τζιτζί για τράβελ φωτόγκραφι. Τραβάει φωτογραφίες και βίντεο επαγγελματικού επιπέδου για να μπορώ να καταγράφώ και να μοιράζομαι στο Instagram και στο Facebook όλα όσα βλέπω.

Ο Νίκος και η Νίνα είναι ταξιδιώτες και όταν ταξιδεύουν θέλουν να ξέρουν ότι έχουν έναν αξιόπιστο βοηθό μαζί τους ο οποίος μπορεί να επιβιώσει σε κάθε ταξίδι τους. Το Nokia 7 Plus είναι ο ιδανικός συνεργάτης τους. Το λειτουργικό του είναι το Android One, το Android στην πιο Pure μορφή. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι εκείνοι επιλέγουν τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή και έχουν μόνο αυτές που θέλουν και χρειάζονται. Τίποτα περισσότερο. Αυτό βοηθάει πολύ, εκτός από εκείνους, και τη συσκευή η οποία γίνεται πιο αποδοτική, δεν κολλάει στα δύσκολα και έχει ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία. Α, και μην ξεχνάς ότι επειδή είναι Android One παίρνει πριν από όλα τα άλλα smartphones της αγοράς, όλα τα updates που κυκλοφορεί η Google.

Επίσης, το Nokia 7 Plus είναι τόσο έξυπνο, που μπορεί και “καταλαβαίνει” ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούνται περισσότερο κι έτσι όταν χρειαστούν την φωτογραφική μηχανή ή το Instagram για παράδειγμα, ανοίγουν άμεσα για να μην χάσουν την φωτογραφία.

Η οθόνη του, είναι αρκετά μεγάλη για να μπορούν να έχουν ανοιχτά δύο παράθυρα ταυτόχρονα. Στο ένα μπορεί να ο Νίκος να στέλνει mail ενώ παράλληλα βλέπει ένα βίντεο στο Youtube ή από την άλλη η Νίνα να βλέπει τις φωτογραφίες που έχει τραβήξει και παράλληλα να βλέπει τι παίζει στα social media. Όπως και να ‘χει το multitasking είναι πλέον σε άλλο επίπεδο.

Όπως στη ζωή, επιλέγεις τους ανθρώπους που θέλεις να εμπιστευτείς και να έχεις μαζί σου στα ταξίδια για να μοιράζεσαι τις εμπειρίες, έτσι και το Nokia 7 Plus, είναι ένα smartphone που μπορείς να εμπιστευτείς τόσο στη δουλειά, όσο και στα ταξίδια σου. Είναι ωραίο να ξέρεις ότι κάποιος σε προσέχει.

Διαβάστε περισσότερες ιστορίες αξιοπιστίας εδώ