Η ανδρική μόδα πλέον είναι πιο ιδιαίτερη και προσεγμένη απ’ ότι στο παρελθόν που οι άνδρες δεν ήταν τόσο τολμηροί στις επιλογές τους σε ανδρικά μπουφάν .

Οι 3GUYS έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν τη δική τους μόδα και τάση, προσφέροντας σε κάθε γούστο και στυλ μοναδικές επιλογές από ανδρικές ζακέτες προσεγμένες στη λεπτομέρεια που εμπλουτίζουν το street casual.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο δημοφιλή ανδρικά μπουφάν και ζακέτες σε dark ή ουδέτερα χρώματα για να συνδυάσετε με κάθε outfit, είτε πρόκειται για πιο αυστηρό look είτε πρόκειται για χαλαρό weekend outfit.

Φουσκωτό μπουφάν – Νέα τάση που σας κρατάει εγγυημένα ζεστούς

Ένα απλό αθλητικό μπουφάν σε μαύρο είναι ένα κομμάτι που μπορείτε να συνδυάσετε με κάθε σας outfit, εύκολα γρήγορα και καθημερινά, χωρίς να περιορίζεστε σε τίποτα. Είναι αδιάβροχο με εσωτερική επένδυση και φοριέται ακόμα και στα χιόνια. Το κέντημα τύπου patch στο στήθος σπάει την μονοτονία του σχεδίου. Από 100% νάυλον. Βρείτε το εδώ, σε προνομιακή τιμή.

Classic ανδρικό μπουφάν με σχέδιο παραλλαγή

Λανσάρετε την παραλλαγή σε μπλε και ξεφύγετε από το μοτίβο του πράσινου που είχατε συνηθίσει. Το μπουφάν HARRY-ARMY είναι μία casual επιλογή για όλους εσάς που αγαπάτε το print και είστε δραστήριοι. Η κουκούλα είναι αποσπώμενη, ώστε να μπορείτε να το «ελαφρύνετε» λίγο και να το φοράτε ακόμα και την άνοιξη.

Ανδρική ζακέτα πιο μακριά από τα συνηθισμένα

Επιλέξτε μία ζακέτα σε πιο μακρύ μήκος που φανερώνει ένα διαφορετικό στυλ από αυτό που είχατε μέχρι τώρα συνηθίσει. Για πιο extreme επιλογές λοιπόν και πιο νεανικό κοινό, η ζακέτα STEVE είναι πανέμορφη και μπορεί να φορεθεί με το αγαπημένο σας σκισμένο τζιν. Βρείτε την σε έκπτωση με ένα κλικ.

Ανδρική ζακέτα LEE ECOSSE

Ζακέτα με επένδυση οικολογικής γούνας σε μπορντό. Κλείνει με μοντέρνα κουμπιά τύπου μοντγκόμερι και η γραμμή της είναι στενή. Η ζακέτα CLYDEΤ ταιριάζει τέλεια με chinos παντελόνια! 

Για περισσότερες αγορές επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα επώνυμων ρούχων 3GUYS, σε προνομιακές τιμές.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες και ερωτήσεις 210 2846440