Παραδειγματιστείτε από το urban look των 3GUYS και βρείτε πουλόβερ και ζακέτες διαφορετικών στυλ για να είστε έτοιμοι όλες τις ώρες της ημέρας με τα πιο in fashion ανδρικά ρούχα.

Επιλέξαμε χρώματα που επηρεάζονται από την σκούρα παλέτα του χειμώνα, έχουν όμως και ένα συγκεκριμένο στυλ που θα αγαπηθεί τόσο από εσάς που θέλετε να είστε άψογοι στο γραφείο, όσο και για εσάς τους πιο χαλαρούς που δεν υποκύπτετε σε dress code!

Πουλόβερ με χοντρή πλέξη

Το LEE ECOSSE πουλόβερ με ζιβάγκο είναι από τα πιο εκκεντρικά χειμερινά στυλ. Το ζιβάγκο έχει αναθεωρηθεί εδώ και χρόνια και πλέον θεωρείται ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας ακόμα και με κοστούμι. Η διχρωμία είναι πολύ ιδιαίτερη και δίνει το final touch στο στυλ σας. Βρείτε το με ένα κλικ.

Πουλόβερ σε γήινες αποχρώσεις

Πουλόβερ σε κανονική γραμμή με λαιμόκοψη, σε μπεζ. Πιο «εγγυημένη» κλασική επιλογή που θα φοράτε και θα κάνει θραύση κάθε χρόνο που περνάει. Μόνο 25€. Προλάβετε την έκπτωση από εδώ.

Η 3GUYS προσφέρει νέα πλούσια συλλογή σε ανδρικές ζακέτες με κουκούλα ώστε να καλύπτει απόλυτα τις τελευταίες στιλιστικές ανάγκες του άνδρα.

«Επαναστατική» τάση που κατά καιρούς επιστρέφει ανανεωμένη

Το μιλιτέρ είναι από πολλούς αγαπημένη τάση και ιδανική για κάθε εποχή. Ένας σύγχρονος και μοντέρνος τρόπος να το φορέσετε είναι στις ανδρικές ζακέτες. Η ζακέτα 3GUYS με σχέδιο camouflage είναι ένας συνδετικός κρίκος με το μοντέρνο και το διαχρονικό. Ξεφύγετε από την μονοχρωμία και αποκτήστε ένα από τα πιο ιδανικά look που υιοθετούνται από το πρωί ως το βράδυ.

Ανδρική ζακέτα στυλ Montgomery

Μπορεί να μην είναι το κλασικό duffle coat όμως η ανδρική ζακέτα CLYDE είναι μία από τις πιο ζεστές και stylish επιλογές για να βγάλετε τον χειμώνα. Φοριέται με πουκάμισο, με κοντομάνικο και με ελαφρύ πουλόβερ. Η επένδυση γούνας είναι οικολογική.

Ντυθείτε και ανανεωθείτε μόνο με 3GUYS! Δωρεάν μεταφορικά άνω των 15€ και πανεύκολες επιστροφές.