Το ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure σας προτείνει μέσα από προσφορές μερικά προϊόντα Vichy & Apivita που χαρίζουν συνολικά αναδόμηση! (Ξανά)ανακαλύψτε μαζί μας 3+1 καλλυντικά προϊόντα που αγαπούν όλες οι γυναίκες.

Βαθύς καθαρισμός με μία δροσερή μάσκα

Η πρόπολη είναι γνωστή για τις αντιμικροβιακές και αντισηπτικές της ιδιότητες. Σε αυτή τη μάσκα της Apivita συνεργάζεται με άλλα συστατικά, φέρνοντας ένα τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού και αναζωογόνησης της επιδερμίδας. Πράσινο τσάι, βιταμίνη Ε και έλαιο λεμονιού είναι μερικά από τα συστατικά που μαζί κάνουν μία λιπαρή επιδερμίδα να επανέρχεται σε φυσιολογικό προφίλ, καθαρίζοντας σε βάθος το πρόσωπο. Για πρόσωπο χωρίς στίγματα και ενοχλητική γυαλάδα, πατήστε εδώ για να προλάβετε την προσφορά!

Σαμπουάν με scrub και…πιτυρίδα τέλος!

Η σειρά Dercos της Vichy πρωτοστατεί στην εξαφάνιση της λιπαρής πιτυρίδας, ένα πρόβλημα που εμφανίζεται σε πολλές γυναίκες ακόμα και την επόμενη μέρα του λουσίματος. Το αντιπιτυριδικό σαμπουάν Micro Peel προλαμβάνει κνησμό και γενικότερη λιπαρότητα με τα ειδικά συστατικά και τους καθαριστικούς παράγοντες, καταπραΰνοντας το τριχωτό της κεφαλής και χαρίζοντας λαμπερά και ευκολοχτένιστα μαλλιά.

Νέα διορθωτική πούδρα της Vichy για ματ αποτέλεσμα

Συνδυάζει τα οφέλη μιας κρέμας ημέρας με την υψηλή κάλυψη ενός make up. Σε ένα προϊόν μακιγιάζ, τώρα βρίσκετε αυτό που χρειάζεται το πρόσωπό σας κάθε ώρα της ημέρας για την καλύτερη κάλυψή του.

Αποτέλεσμα από την πρώτη χρήση:

  • Απορρόφηση του υπερβολικού σμήγματος
  • 100% κάλυψη όλων των ατελειών
  • Ελάττωση της γυαλάδας
  • Υποαλλεργικό

Για κανονικό προς λιπαρό δέρμα, μην χάνετε χρόνο!

Κρέμα σύσφιξης σώματος Apivita Rose Pepper

Εκτός από ενυδάτωση, χαρίστε στο σώμα σας σύσφιξη με Apivita! Πάντα η κυτταρίτιδα και η χαλάρωση αποτελούσε έναν από τους χειρότερους εχθρούς των γυναικών. Η κρέμα με ροζ πιπέρι που μπορείτε να παραγγείλετε άμεσα είναι μία από τις πιο συναρπαστικές επιλογές. Θα τρίβετε τα μάτια σας με τα αποτελέσματα μετά από λίγες μέρες συνεχόμενης χρήσης.

Περισσότερα προϊόντα ομορφιάς, που αλλού; Μόνο στο online φαρμακείο icure.gr.