Μην στο παίζουμε ξερόλες φίλτατε (και φίλτατη). Όχι. Όχι. Δεν θα στο κάναμε ποτέ εμείς αυτό και το ξέρεις…

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε στο περίπου τι εστί Boxing Day, ωστόσο δεν ξέραμε και τόσο καλά την ιστορία της. Πώς δημιουργήθηκε, πότε, και από πού πήρε το όνομά της, διάολε!

Ε, και είπαμε να μάθουμε φέτος, μιας και το δέντρο μας στολίστηκε για τα καλά, τα πρώτα μελομακάρονα μπήκαν στο στομαχάκι μας και το Last Christmas παίζει στη λούπα εδώ και κάτι βδομάδες τώρα.

Ναι, ΔΕΝ είχαμε και στο χωριό μας Boxing Day, αλλά από φέτος θα έχουμε. Και μπράβο μας και μαγκιά μας.

Και για πες, πότε ξεκίνησε η όλη φάση;

Η Boxing Day, που λες, ξεκίνησε επίσημα τον 19ο αιώνα από το μακρινοοοοο Ηνωμένο Βασίλειο. Τότε, οι εκάστοτε εργοδότες χάριζαν ένα κουτί γεμάτο δώρα στους υπαλλήλους τους για να τους πουν ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Το συγκεκριμένο κουτί χάρισε στην επόμενη ημέρα των Χριστουγέννων το ξεχωριστό της όνομα. Και το όνομα αυτής; Μα φυσικά, Boxing Day.

Σήμερα, οι δρόμοι της Αγγλίας, του Καναδά, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας παίρνουν φωτιά. Τα εμπορικά καταστήματα ανοίγουν από τις πρώτες πρωινές ώρες και προσελκύουν τους καταναλωτές με εξαιρετικά μειωμένες τιμές και μοναδικές προσφορές. Οι ουρές που σχηματίζονται φτάνουν μέχρι έξω και δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα αυτές της Black Friday. Γεμίζουν οι πόλεις με χαμογελαστούς ανθρώπους που κρατάνε κουτιά γεμάτα ρούχα, παιχνίδια, ηλεκτρονικές συσκευές και με ό,τι άλλο μπορούμε να φανταστούμε…

Πότε την γιορτάζουμε;

Στις 26 Δεκεμβρίου, βεβαίως, βεβαίως!

Και όπως ήταν αναμενόμενο, η αγαπημένη εμπορική γιορτή των fashionistas έφτασε ΚΑΙ στο www.factoryoutlet.gr.

Με σύμμαχο το Boxing Day, λοιπόν, θα ετοιμάσετε τα πιο όμορφα κουτιά. Το αγαπημένο ηλεκτρονικό κατάστημα δε θα ξεκουραστεί τα Χριστούγεννα και θα κρατήσει ανοιχτές τις διαδικτυακές του πύλες μόνο για εσάς. Από εσάς τώρα, περιμένει να πρωτοτυπήσετε με τις επιλογές σας, προσφέροντας τα πιο ξεχωριστά δώρα στην οικογένεια, στους φίλους, αλλά και στον εαυτό σας.

Εκεί ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θα βρείτε όλα τα αγαπημένα σας brands σε προνομιακές και ασυναγώνιστες τιμές. Γεμίστε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με κουτιά που θα έχετε δημιουργήσει με αγάπη, χρυσόσκονη και εορταστική διάθεση!

Καλές γιορτές. ΧΟΧΟΧΟ heart