Με ένα ευφάνταστο concept που συνοψίζεται στο tagline “Unboxing Xmas @ Box Athens”, η One Team ανέλαβε τη συνολική ευθύνη του σχεδιασμού, της επιμέλειας και της διοργάνωσης της Χριστουγεννιάτικης εορτής του καταναλωτικού τμήματος (smartphones) της Huawei Ελλάδος  για πελάτες, συνεργάτες, δημοσιογράφους, KOLs και καταναλωτές.

Με οικοδεσπότη τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και Βrand Αmbassador της Huawei, τη Δούκισσα Νομικού, τα happenings διαδέχονταν το ένα με το άλλο με αποκορύφωμα έναν μοναδικό live διαγωνισμό με 5 υπερτυχερούς να κερδίζουν τα κορυφαία smartphones της Huawei, Huawei Mate 10 Pro και Huawei Mate 10 lite. Tη βραδιά έκλεισε το συγκρότημα 48 Ώρες με τους ρυθμούς του οποίου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες όλοι όσοι καθημερινά αναδεικνύουν το κορυφαίο brand της Huawei.

Ο Πέτρος Δρακόπουλος, Marketing Manager της Huawei δήλωσε σχετικά «Το 2017 υπήρξε μία χρονιά-σταθμός για τη Huawei στην ελληνική αγορά. Με μέσο όρο μεριδίου αγοράς 15% για το πρώτο 9μηνο και σταθερά ανοδική πορεία τους τελευταίους μήνες, το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει η Huawei ήταν μια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη πορεία της. Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες μας και ιδιαίτερα εκείνους που μας στηρίζουν στις δράσεις μας ως μέλη της ομάδας και όχι ως απλοί προμηθευτές, όπως η One Team με την οποία είχαμε την χαρά να συνεργαστούμε στην διοργάνωση αυτού του απαιτητικού  event

Ο Γιώργος Σαρηγιάννης, Γενικός Διευθυντής της One Team συμπλήρωσε: «To γνωστό It takes two to tango αντικατοπτρίζει με τρόπο χαρακτηριστικό τη σχέση της One Team με την Huawei και η Χριστουγεννιάτικη αυτή εκδήλωση ήταν μόνο ένα δείγμα αυτής της χημείας! Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με μία εταιρεία κολοσσό στον χώρο της τεχνολογίας και συντελούμε και εμείς στην επιτυχημένη της πορεία.»