Κάτι το άγχος των γιορτών κάτι αυτά τα ενοχλητικά σημάδια… αποφάσισα να περάσω την πόρτα της Healthy Derma Clinics στην Κηφισιά για να ρίξω μια διερευνητική ματιά και να ενημερωθώ. Αρχικά δεν είχα ιδέα ούτε πως (και αν) διορθώνονται ούτε και πόσο μπορεί να κοστίσει όλο αυτό!

Η manager της Healthy Derma Clinics, Εύη Αναστασίου με ενημέρωσε πως δεν χρειάζεται να μπω στη διαδικασία του κοινού laser. Πλέον έχει έρθει στην Ελλάδα και η τεχνολογία του Fractional Plasma που ανανεώνει το παλιό σου δέρμα με την μοναδική θεραπεία που χρησιμοποιεί την τεχνολογία iPixel για να επαναφέρει στο δέρμα σου μια πιο νεανική και λαμπερή όψη, με γρηγορότερα αποτελέσματα και μικρότερο χρόνο αποθεραπείας από το κοινό laser.

Το Fractional Plasma είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για όλους τους τύπους δέρματος και στοχεύει σε βελτίωση καταστάσεων όπως ουλές από ακμή και ραγάδες από αυκομείωση βάρους στη δική μου περίπτωση. Βοηθά όμως και σε άλλες περιπτώσεις γιατί αναγεννά το δέρμα για ανανέωση φωτογηρασμένου δέρματος, συμβάλει σε λεπτές γραμμές και ρυτίδες και βέβαια σύσφιξη. Η συγκεκριμένη θεραπεία σβήνει ουλές και σημάδια και είναι η καλύτερη λύση για οριστική απαλλαγή από ακμή στο πρόσωπο και την πλάτη αλλά και ραγάδες και κυρίως σε πόδια – πίσω και πλάγια – αλλά και ραγάδες στα μπράτσα που προκύπτουν από απότομες αυξομειώσεις βάρους.

Ο χρόνος της θεραπείας ποικίλλει από 10 έως 20 λεπτά και απαιτούνται μόλις 1-4 συνεδρίες, ενώ τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή εξαρχής. Συνήθως χρειάζονται 2-3 μήνες μέχρι την τελική εικόνα βελτίωσης

Info:
Healthy Derma Clinics 
 
Διεύθυνση: Μιλτιάδου 10, Κηφισιά
Τηλ.: +30 21 0808 8471 
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 07:00-22:00 & Σάββατο 10:00-18:00