Αυτά τα Χριστούγεννα, τα Public, η #1 ελληνική αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας στήνουν μια ονειρική ατμόσφαιρα παραμυθιού που μαγεύει μικρούς και μεγάλους! Ένα μαγικό τρένο καταφθάνει γεμάτο δώρα, μαζί με τους Καρυοθραύστες του κλασικού χριστουγεννιάτικου παραμυθιού. Περιστρεφόμενα carousel, λαμπερά στολίδια, Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και αγαπημένη μουσική καλωσορίζουν όλη την οικογένεια και την ταξιδεύουν στη μαγεία των Χριστουγέννων!

 

H μεγαλύτερη ποικιλία δώρων στη μεγαλύτερη γκάμα τιμών, περιμένει να μεταμορφωθεί σε δώρο στον σύντροφο, το ανιψάκι, τους γονείς, τους φίλους και κάθε αγαπημένο πρόσωπο.

 

Μόνο στα καταστήματα Public και στο public.gr, θα καλύψετε κάθε ανάγκη σε προσωπικά δώρα, αλλά και δώρα για το σπίτι:

Τη μεγαλύτερη ποικιλία σε ημερολόγια 2018 (όπως Moleskine, Paperblanks, TeNeues, Legami, κ.ά.).

• Χιλιάδες προτάσεις σε παιδικά βιβλία, CD, DVD και παιχνίδια. Φέτος, τα Public σας βοηθούν να επιλέξετε το κατάλληλο παιχνίδι βάσει των πολλαπλών ευφυϊών που μπορεί να αναπτύξει το παιδί παίζοντας.
• Τη μεγαλύτερη συλλογή σε επιτραπέζια (Hasbro, Κάισσα, Δεσύλλας, Mattel, Ιδέα, κ.ά.) και Puzzles από εντυπωσιακές 3D κατασκευές έως το μεγαλύτερο Puzzle στον κόσμο.

Προϊόντα τεχνολογίας όπως smartphones, tablets, laptops, φωτογραφικά είδη και TVs, μαζί με μια μεγάλη γκάμα περιφερειακών ΗΥ και αξεσουάρ.

• Drones, VR γυαλιά, smartwatches, activity trackers, ηλεκτροκίνητα πατίνια και τηλεκατευθυνόμενα όπως Parrot, Husban, DJΙ, Exost και Silverfit.

• Χιλιάδες games για PC, όλες τις κονσόλες και περιφερειακά.

Κάμερες για φωτογραφίες στη στιγμή όπως Polaroid Snap Touch και Fuji instax με τη μορφή minions, αλλά και νέες Action cameras GoPro Hero 6.

• Μεγάλη ποικιλία σε χριστουγεννιάτικα αντικείμενα όπως στολίδια, γούρια, ξύλινα παιχνίδια, carousel, διακοσμητικά κεριά, τράπουλες, ευχετήριες κάρτες και είδη συσκευασίας.

• Τις καλύτερες μουσικές προτάσεις από το τμήμα CDs και βινυλίου καθώς και πικάπ με την υπογραφή των Crosley, Lenco, Ricatech και Pro-Ject.

• Δημοφιλείς ταινίες και σειρές σε DVD ή Bluray

• Έξυπνες ιδέες δώρων από τις Legami, Kikkerland, Chilly Bottles, Little Lonely Company.

Smart living gadgets σε εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα

• Όλους τους νέους τίτλους ελληνικών και ξενόγλωσσων βιβλίων, συλλεκτικές εκδόσεις, παιδικά και coffee table books.

Εισιτήρια για μοναδικά εορταστικά θεάματα, αλλά και για σημαντικές επερχόμενες συναυλίες, όπως το EJEKT FESTIVAL από το http://tickets.public.gr/

Η παραμυθένια ατμόσφαιρα στα Public συμπληρώνεται από χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με τους ήρωες των Despicable Μe 3 και LEGO Ninjago Μovie, με κατασκευή χριστουγεννιάτικων στολιδιών LEGO και μουσικά σύνολα όπως οι Jazz the 2. Για το σύνολο των εκδηλώσεων, μπορείτε να ενημερωθείτε στο blog.public.gr!


 

Public. Η καρδιά των Χριστουγέννων χτυπάει εδώ!