Η απόλαυση των αγαπημένων σας ροφημάτων καφέ με γάλα δεν ήταν ποτέ ευκολότερη χάρη στη νέα μηχανή της Nespresso, Lattissima One και τις νέες Εκλεκτές Ποικιλίες Limited Edition BARISTA.

Η Lattissima One διαθέτει ένα νέο και καινοτόμο σύστημα γάλακτος που οδηγεί την απλότητα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, ώστε να απολαμβάνετε όλα τα ροφήματα καφέ με γάλα με το πάτημα ενός κουμπιού. Απλά γεμίστε το δοχείο γάλακτος με την ποσότητα που επιθυμείτε για το ρόφημά σας και πατήστε το κουμπί της μηχανής. Η μηχανή θα παρασκευάσει και θα αναμείξει τον αφρό γάλακτος με τον καφέ σας για ένα τέλειο ρόφημα. Ο καθαρισμός της είναι, επίσης, πολύ απλός, καθώς το δοχείο γάλακτος ενδείκνυται για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων.

Με κομψή αισθητική, η Lattissima One διαθέτει κορυφαίο και εργονομικό σχεδιασμό με ποιοτικό φινίρισμα. Η μηχανή διατίθεται σε δύο χρώματα, Silky White και Mocha Brown και προσφέρει:  

  • Ροφήματα με το πάτημα ενός κουμπιού
  • Εργονομικό σχεδιασμό
  • Επιλογές για Espresso και Lungo, Cappuccino, Latte Macchiato
  • Αυτόματη απενεργοποίηση μηχανής μετά από 9 λεπτά μη χρήσης
  • Αυτόματη λειτουργία αναμονής μετά από 30 λεπτά
  • Ειδοποιήσεις αφαλάτωσης και καθαρισμού

Με τη νέα Latissima One, η απόλαυση ενός Cappuccino και Latte Macchiato είναι τόσο εύκολη όσο το πάτημα ενός κουμπιού!

Η δημιουργία του αγαπημένου σας ροφήματος καφέ, όμως, δεν σταματά εδώ. Εμπνευσμένοι από τους καλύτερους baristi του κόσμου, οι Ειδικοί του καφέ της Nespresso δαπάνησαν χρόνια, για να τελειοποιήσουν τις συνταγές του καφέ, με ή χωρίς γάλα, δημιουργώντας τρεις Εκλεκτές Ποικιλίες, που σας επιτρέπουν να απολαύσετε τέλειο Cappuccino, Macchiato και Ristretto.

  • BARISTA Chiaro για έναν απολαυστικό Cappuccino

Ένα σύνθετο χαρμάνι ήπιων ποικιλιών καφέ με απαλές, φρουτώδεις νότες προσεκτικά επιλεγμένες, για να προσφέρουν τέλεια αρμονία, όταν συνδυάζονται με γάλα. Δημιουργούν έναν πλήρη, απαλό και κρεμώδη Cappuccino με ντελικάτη και πολύπλοκη γεύση με την προσθήκη αφρού γάλακτος.

  • BARISTA Scuro για έναν δυνατό και με πλήρες σώμα Espresso Macchiato

Ανακαλύψτε έναν τέλειο Espresso Macchiato, έντονο με πλήρες σώμα και δυνατό χαρακτήρα που κυριαρχεί. Αποτελείται από ένα συνδυασμό χαρμανιών καφέ, που καβουρδίζονται ξεχωριστά και αλέθονται λεπτά, για να αναδεικνύονται τα πλούσια και σύνθετα αρώματά τους με την προσθήκη 50ml αφρού γάλακτος.

  • BARISTA Corto για έναν απίθανα έντονο Ristretto Nero

Ένα προσεκτικά επιλεγμένο χαρμάνι καφέ, που προσφέρει έντονη γεύση με μία συμπληρωματική αρμονία γλυκύτητας, οξύτητας και πικράδας. Απολαύστε ένα Ristretto Nero με παχιά κρεμώδη υφή και σκούρα κρέμα.

Οι Εκλεκτές Ποικιλίες Limited Edition BARISTA, Chiaro, Scuro και Corto, καθώς και η Lattissima One διατίθενται στις Nespresso Boutiques, μέσω παραγγελιών στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών Nespresso, online στο www.nespresso.com ή μέσω της εφαρμογής Nespresso για κινητά.