προσκαλούν σε ένα μοναδικό challenge: Να ξαναγράψεις το γνωστό τραγούδι «Το Κάτι»! Κάθε άνδρας έχει κάτι που τον κάνει μοναδικό στα μάτια μιας γυναίκας και το AXE «YOU» το αποδεικνύει έμπρακτα, δίνοντας σου την ευκαιρία να γίνεις ΕΣΥ ο επόμενος στιχουργός και να διεκδικήσεις μοναδικά δώρα της νέας σειράς!

Παρακολουθήστε το video της ενέργειας εδώ: 

Το γνωστό τραγούδι του 2000, δημοφιλές για το στίχο που λέει πως οι γυναίκες ψάχνουν «αυτό το κάτι» σε έναν άντρα, ταυτίζεται απόλυτα με τη νέα καμπάνια του AXE «YOU», με μήνυμα το You got Something”, που υποστηρίζει πως κάθε άντρας έχει κάτι που τον κάνει μοναδικό! Οι διάσημοι αυτοί στίχοι όμως μοιάζουν να θέλουν ένα… «φρεσκάρισμα» για να ταιριάξουν στη σημερινή εποχή και σε αυτό που κάνει έναν άνδρα μοναδικά ακαταμάχητο στις μέρες μας! Το AXE «YOU» σε καλεί να επισκεφτείς το site www.yougotsomething.gr, που έχει διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες της ενέργειας, και ζητάει τη βοήθειά σου για να ανατρέψει, να φρεσκάρει και να πειράξει «Αυτό το κάτι που έχεις!», τη νέα εκδοχή του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει η Ελένη Φουρέιρα!

Μπαίνοντας κι εσύ στο www.yougotsomething.gr μπορείς να προτείνεις τους δικούς σου στίχους του τραγουδιού και αυτόματα να μπεις στην κλήρωση για μοναδικά δώρα από το AXE. Μετά το τέλος της ενέργειας, οι στίχοι που θα κλέψουν την παράσταση, θα συνθέσουν την επανεκτέλεση του τραγουδιού, το οποίο θα ηχογραφηθεί και θα αναδειχθεί μέσα από ένα ολοκαίνουργιο video clip!

Γίνε κι εσύ μέρος της ενέργειας και διεκδίκησε την ευκαιρία να γίνεις ένας από τους συνδημιουργούς του «Αυτό το κάτι που έχεις» και να ακούσεις και τους δικούς σου στίχους να παίζουν δυνατά όλο το καλοκαίρι!

#AXE #Yougotsomething