Tο πρώτο blended malt Scotch whisky του Οίκου Chivas, που εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο την καρδιά και την ψυχή του Chivas Regal.  Στο ταιριαστό περιβάλλον λιτής πολυτέλειας του νεοκλασικού κτιρίου Αμαλίας 36, και στα 5 ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, όσα και τα μοναδικά malt whiskies που συνθέτουν το Chivas Regal Ultis, οι καλεσμένοι μυήθηκαν στα μυστικά της δημιουργίας του, για να επισφραγιστεί η εμπειρία τους με την γευστική απόλαυση του ίδιου του “Ultimate Fortis” – ULTIS.

Πρώτος σταθμός αυτού του συναρπαστικού γευστικού ταξιδιού ήταν η επαφή με τη σκωτσέζικη φύση και το πρωταρχικό συστατικό του Chivas Ultis, το νερό, αλλά και με το βυνοποιημένο κριθάρι που αποτελεί τη βάση για την παραγωγή των 5 μοναδικών malts, των Strathisla, Tormore, Longmorn, Allt A’Bhainne και Braeval, που συνθέτουν το μοναδικό Chivas Regal Ultis. Στο δεύτερο χώρο, ο Chivas Brand Ambassador Max Warner οδήγησε τους καλεσμένους σε μία απολαυστική γευστική δοκιμή των 5 malts. Στη συνέχεια, οι καλεσμένοι γνώρισαν την οικογένεια του οίκου Chivas και συγκεκριμένα τις 5 γενιές  των Master Blenders, των οποίων η αφοσίωση, το πάθος και η εμπειρία συνέβαλαν καταλυτικά στη δημιουργία του θρύλου του Chivas Regal, για να ακολουθήσει η αποκάλυψη της συσκευασίας και της εντυπωσιακής φιάλης του νέου Chivas Regal Ultis. Το ιδιαίτερο αυτό ταξίδι ολοκληρώθηκε στο ειδικά διαμορφωμένο bar με ένα food pairing που εμπνεύστηκε από τον χαρακτήρα του Chivas Regal Ultis και επιμελήθηκε ειδικά για τη βραδιά ο πολυβραβευμένος σεφ Χριστόφορος Πέσκιας.

Μέσα από αυτό ταξίδι οι καλεσμένοι από το χώρο των media και του ποτού, μυήθηκαν στην ασυμβίβαστη και γεμάτη όραμα έκφραση του απαράμιλλου στυλ του Chivas Regal Ultis, με τη σύνθετη γεύση, τη χρυσαφένια απόχρωση και το πλούσιο άρωμα. Eνός ποτού που αποτυπώνει την πεμπτουσία του απαλού και γενναιόδωρου χαρακτήρα των whiskies του Οίκου Chivas Regal.

Από τα εκατομμύρια βαρέλια στα αποστακτήρια των Chivas Brothers, λιγότερο από 1% έχει επιλεχθεί από την εξειδικευμένη ομάδα blending για να συνθέσει το Chivas Regal Ultis. Αυτή η παραδοσιακή μέθοδος η οποία περιλαμβάνει την δοκιμή κάθε βαρελιού, εξασφαλίζει την κορυφαία ποιότητα του Chivas Regal Ultis.

Το Chivas Regal Ultis είναι διαθέσιμο σε όλες τις καλές κάβες λιανικής.