Η εταιρεία ήταν και φέτος στο πλευρό της διοργάνωσης, προσφέροντας τις Τηλεπικοινωνιακές της υπηρεσίες ενώ 130 δρομείς απόλαυσαν με την WIND Running Team τη συμμετοχή τους σε όλες τις αποστάσεις. Ξεχωριστή παρουσία, η Βαλκανιονίκης στα 800μ. για το 2017 Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, η οποία έτρεξε για πρώτη φορά με τα χρώματα της ομάδας, κερδίζοντας την 1η θέση στη Γενική Κατηγορία Γυναικών στα 5χλμ.

Το ανανεωμένο 4G δίκτυο της WIND εξασφάλισε στους διοργανωτές, τους 6.000 και πλέον δρομείς και επισκέπτες της φιλόξενης πόλης του Ναυπλίου, ισχυρή κάλυψη και πολύ γρήγορες ταχύτητες δεδομένων.

Ο εκσυγχρονισμός των τεχνολογικών υποδομών της WIND στην Αργολίδα και την Πελοπόννησο ευρύτερα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα έργα στην Περιφέρεια με επενδύσεις που έχουν ξεπεράσει το €1,7 εκ. Το Δίκτυο 4G της WIND, προσφέρει κάλυψη για το 97% του πληθυσμού της Αργολίδας με την μεγαλύτερη κάλυψη εσωτερικού χώρου από όλους τους παρόχους ενώ σε επίπεδο γεωγραφικής περιφέρειας Πελοποννήσου, το νέο Δίκτυο 4G WIND καλύπτει το 83% του πληθυσμού και στην πόλη του Ναυπλίου το 100%.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την WIND Running Team, τους αθλητές και τους αγώνες που στηρίζει, δωρεάν συμμετοχές, διαγωνισμούς, φωτογραφίες, βίντεο αλλά ενέργειες Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν εδώ: https://www.facebook.com/windrunningteam/?ref=hl