Την Πέμπτη 16/2, Παρασκευή 17/2 (13:00 έως 21:00) και το Σάββατο 18/2 (11:00 έως 21:00), φαντασία και πραγματικότητα γίνονται ένα, στο The Mall Athens (επίπεδο 3)! Το FOX δίνει την ευκαιρία σε όλους να μπουν στο συναρπαστικό σύμπαν του «LEGION», της νέας σειράς που προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 22:40, στο FOX και on demand μέσω FOX Play.

Μέσα από μια hightech τρισδιάστατη εμπειρία όλοι μπορούν να γίνουν κομμάτι του απρόβλεπτου κόσμου της σειράς. Μέσω του 3D scanner, δημιουργείται ένα προσωπικό 3D avatar στο περιβάλλον του «LEGION» το οποίο αποστέλλεται αυτόματα με link στο κινητό, για να γίνει shared μέσω social media. Ταυτόχρονα όσοι συμμετέχουν στην ενέργεια, μπαίνουν σε κλήρωση για να κερδίσουν την προσωπική τους 3D φιγούρα και συλλεκτικά δώρα της σειράς!

Βασισμένο στο ομώνυμο comic της Marvel, το «LEGION» έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στο FOX και κατάφερε να μας καθηλώσει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Η σειρά αποτελεί την πρώτη παραγωγή της FX Productions σε συνεργασία με τη Marvel Television και αφηγείται την ιστορία του David Haller (Dan Stevens) ο οποίος έχει ζήσει τη ζωή του νοσηλευόμενος ως σχιζοφρενής. Μετά από μια σειρά ανατρεπτικών εξελίξεων, ο David έρχεται μπροστά σε ένα συγκλονιστικό ενδεχόμενο: Όλα όσα τον βασανίζουν τόσα χρόνια, ίσως να μην είναι παραισθήσεις, αλλά πραγματικότητα! H συγκλονιστική, γεμάτη δράση ιστορία του, ξετυλίγεται μπροστά μας κάθε Πέμπτη στις 22:40, λιγότερο από 24 ώρες μετά την επίσημη πρεμιέρα του στις ΗΠΑ αλλά και on demand μέσω FOX Play.

Μια αξέχαστη εμπειρία από τον φανταστικό κόσμο του «LEGION» περιμένει όσους βρεθούν στο The Mall Athens στις 16, 17 και 18 Φεβρουαρίου!

Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω όλων των πλατφορμών συνδρομητικής τηλεόρασης.